Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

TuotteetRUOKAA KAIKKIIN TILANTEISIIN

Kasvissyönnin trendi on edelleen kasvava. Yhä useammat pyytävät kasvisvaihtoehtoa tai muuta kestävän kehityksen mukaista ateriavaihtoehtoa ja haluavat nähdä niitä ruokalistoilla.

Quorn-tuotteiden laajan valikoiman ansiosta voit tarjota kaikkiin tilanteisiin sopivia erilaisia aterioita, jotka ovat houkuttelevia, maukkaita ja ravitsevia. Jotkin tuotteet ovat ihanteellisia ruoan valmistamiseen alusta asti, ja toiset puolestaan ovat monipuolisia ja nopeita valmistella ja kypsentää. Lisätietoa löydät kunkin tuotteen kohdalta.

ReseptejäMAKUSI MUKAAN

Yhä useammat ihmiset valitsevat nykyään kasvisvaihtoehdon. He haluavat aterioidensa olevan monipuolisia, terveellisiä ja ympäristöystävällisiä. Herkullinen maku on yksi syy siihen, miksi monet valitsevat Quornin yhä uudelleen. Jos haluat tarjota ravitsevia, monipuolisia kasvisaterioita, löydät jäljempänä maukkaita reseptejä, jotka on helppo valmistella, kypsentää ja tarjota joka päivä.