Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Quorn-verkkosivuston helppokäyttöisyys

Marlow Foods Ltd:n tavoitteena on tehdä verkkosivustosta mahdollisimman helppokäyttöinen erilaisille kävijöille ja asiakkaille. Mahdollisimman tehokas viestintä on meille ratkaisevan tärkeää.

Tämän vuoksi otamme huomioon sellaisten henkilöiden erityistarpeet, joiden näkö tai fyysinen toimintakyky on rajoittunut tai joilla on oppimisvaikeuksia tai muita rajoitteita. Lisäksi se merkitsee sitä, että meillä on tietämystä erilaisista selaintekniikoista.

Noudatamme Yhdistyneen kuningaskunnan syrjintälain (Disability Discrimination Act (1995)) periaatteita, ja olemme sitoutuneet tunnistamaan kaikkien vammaisten henkilöiden tarpeet ja vastaamaan niihin.


Verkkosisällön helppokäyttöisyys

Testaamme ja muokkaamme verkkosivustoamme jatkuvasti, jotta se olisi helppokäyttöinen. Tästä huolimatta voi esiintyä vanhoja sivuja ja kolmansien osapuolten laatimia sivuja, jotka eivät täysin noudata standardejamme. Jos haluat lisätietoja helppokäyttöisyyttä koskevista standardeistamme tai jos sinulla on ongelmia tämän verkkosivuston lukemisessa, ota meihin yhteys.