Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Aasialaiset Salaattiveneet

serves
Annosmäärä 4
cooking time
5 mins
serves
456 kcal * Per Annos
serves
2,3g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 1 ps Quorn™ Rouhetta (300 g)
  • ½ dl ketjap manista (makeaa indonesialaista soijaa)
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 ruukku korianteria hienonnettuna (voi jättää pois)
  • 1 chili hienonnettuna (poista siemenet)
  • 1 dl kuivalla pannulla paahdettuja maapähkinöitä rouhittuna
  • 1 rkl inkivääriä raastettuna
  • 1 mango kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • 1 avokado kuutioituna
  • 1 porkkana raastettuna
  • 1 kerä jääsalaattia
  • ½ dl aasialaista kalakastiketta tai vaaleaa soijaa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuumenna öljy suurella pannulla. Kuullota chili, inkivääri ja valkosipuli nopeasti, älä anna ruskistua.
  2.  Lisää jäinen Quorn™ Rouhe ja porkkanaraaste ja paista keskilämmöllä 4-5 minuuttia.  Lisää kalakastike ja ketjap manis ja anna kiehahtaa nopeasti. Koristele hienonnetulla korianterilla.
  3. Laita pähkinärouhe, kuutioitu mango ja avokado omiin pikkukulhoihinsa. Irrota salaatinkerästä lehtiä ja laita ne vadille.
  4. Täytä salaatinlehdet Quorn™-seoksella, nosta päälle maapähkinää, mangoa ja avokadoa.
  5. Vinkki: Jos haluat tarjoilusta ruokaisamman, tarjoa lisäksi keitettyä basmatiriisiä, kvinoaa, täysjyvävehnää tai kuskusia.
Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ