Glaseeratut Quorn Fileet thaimaalaisittain

Tämä resepti on mausteinen, houkutteleva ja täynnä Thaimaan eksoottisia makuja. Quorn Fileet glaseerataan punaisella thai-tahnalla, soijakastikkeella, vaahterasiirapilla ja tuoreella limemehulla. Ne kääritään folioon, jotta upeat aromit ja idän maut eivät karkaa kypsentämisen yhteydessä. Tarjoile annos värikkäiden höyrytettyjen kasvisten kanssa. Saat ainutlaatuiset aromit lautasellesi hetkessä.

Annosmäärä 3

30 mins

Easy

209 kcal
(Per Annos)

7.4g rasvaa

Ainekset

Glaseerattujen fileiden ainekset

  • 6 Quorn Fileetä
  • 2 tl punaista thai-tahnaa
  • 3 tl soijakastiketta
  • Pienen limetin mehu ja puolikkaan limetin kuori
  • 3 tl vaahterasiirappia
  • 2 tl kasviöljyä
  • Höyrytettyjen kasvisten ainekset
  • 1 pieni punainen paprika kuutioina
  • 1 pieni oranssi paprika kuutioina
  • 3 minimaissia puolitettuna ja kiehuvassa vedessä 3–4 minuutin ajan valkaistuna
  • 1 porkkana kuorittuna ja tikuiksi leikattuna
  • 2 pientä kesäkurpitsaa paksuiksi tikuiksi leikattuna
  • 1 pieni chilipaprika hienoksi silputtuna
  • 1 ½ tl tuoretta inkivääriä hienoksi silputtuna
  • 3 tl kasvislientä
  • nippu korianteria hienoksi silputtuna

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Sekoita glaseerauksen ainekset kulhossa. Lisää Quorn Fileet ja sekoita hyvin.
  3. Sekoita höyrytettyjen kasvisten ainekset.
  4. Tee kaksi pussia alumiinifoliosta, kooltaan noin 20 cm. Laita puolet kasvisseoksesta ja kaksi glaseerattua Quorn Fileetä kumpaankin.
  5. Sulje foliopussit taittamalla reunat yhteen. Laita suljetut pussit paistopellille ja kypsennä noin 20 minuuttia uunissa. Ripottele päälle hienoksi silputtua korianteria ja tarjoile.