Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Intialainen Quorn™-Pata Ja Pilahviriisiä

serves
Annosmäärä 5
cooking time
50 mins
serves
307 kcal * Per Annos
serves
5,2g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 1 ps Quorn™ Kuutioita (300 g)
  • ½ punainen chili hienonnettuna (poista siemenet)
  • 3 dl pitkäjyväistä riisiä
  • 1 tl leipämaustetta (anista ja fenkolinsiemeniä) jauhettuna
  • ½ sipuli hienonnettuna
  • 5 tomaattia hienonnettuna
  • juoksevaa margariinia paistamiseen
  • 2 dl vettä
  • ¼ pkt sahramia
  • 1 rkl kasvisfondia
  • 1 maustemitta paprikajauhetta
  • 1 porkkana viipaloituna
  • ½ dl rusinoita
  • ½ vihreä paprika suikaloituna
  • 5 dl vettä
  • 1 tl sokeria
  • 1 rkl kasvisfondia
  • 1 dl tuoretta korianteria silputtuna
  • 1 nippusipuli viipaloituna
  • 2 dl ruokajogurttia
  • ½ sipulia hienonnettuna
  • puristettua sitruunanmehua ja suolaa
  • 3 valkosipulinkynttä viipaloituina
  • (20 g tuoretta babypinaattia)

VALMISTUSOHJE

  1. Tee ensin pilahvi.  Kuullota riisi ja hienonnettu sipulinpuolikas pienessä määrässä margariinia. Lisää sahrami, paprikajauhe ja rusinat.
  2. Lisää vesi ja kasvisfondi, anna kiehua kannella peitettynä miedolla lämmöllä n. 20 min. Sekoita nippusipuli riisin joukkoon, mausta suolalla.
  3. Pataruoka: Kuullota margariinissa toinen hienonnettu sipulinpuolikas, valkosipuli, chili, leipämauste ja tomaatit. Lisää vesi ja kasvisfondi. Keitä kokoon.
  4. Lisää jäiset Quorn™ Kuutiot ja porkkanat, hauduta n. 10 minuuttia. Lisää paprika ja anna hautua vielä 2 minuuttia.
  5. Siirrä pata liedeltä, sekoita joukkoon sokeri ja korianteri, mausta sitruunanmehulla ja tarvittaessa suolalla. Lisää pataan ruoanlaittojogurtti (voit tarjota sen myös erikseen lisukkeena) ja koristele babypinaatilla.
Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ