Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Karjapaimenen Keitto

serves
Annosmäärä 4
cooking time
15 mins
serves
236 kcal * Per Annos
serves
4,1g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • ½ ps Quorn™ Rouhetta (150 g)
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • ½ dl purjosipulia suikaleina
  • 8 dl vettä
  • !/4 dl juuriselleriä hienonnettuna
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 1 porkkana suikaleina
  • 2 rkl tuoretta ruohosipulia hienonnettuna
  • 2 rkl voita paistamiseen
  • (ranskankermaa)
  • 2 tl kebab-maustetta

VALMISTUSOHJE

  1. Paista purjosipuli, juuriselleri ja porkkana pehmeäksi pienessä määrässä voita.
  2. Lisää jäinen rouhe, kebab-mauste, tomaattipyree ja vesi.
  3. Murenna liemikuutio joukkoon ja keitä muutama minuutti.
  4. Viimeistele keitto juuri ennen tarjoilua ruohosipulilla ja halutessasi nokareella ranskankermaa.
  5. Tarjoa keiton kanssa tuoretta leipää, esim. ciabattaa.
Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ