Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Quorn-fileitä ja parsaa sitruunakuorrutteella

serves
Annosmäärä 2
cooking time
10 mins
serves
178 kcal * Per Annos
serves
1.6g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 2 Quorn-filettä
  • 1 rkl jauhoa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 tl sitruunankuorta
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 250 g parsaa kuorittuna ja tyvi katkaistuna
  • 1 sitruuna siivuina
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl sitruuna-ajuruohoa

VALMISTUSOHJE

Sekoita jauhot, cayenne, suola ja mustapippuri astiassa ja sitruunankuori muovipussissa. Lisää Quorn-fileet ja ravista kevyesti, kunnes ne ovat peittyneet.

Lämmitä kasviöljy pannulla. Paista fileitä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskistuneet. Viipaloi fileet noin 4 osaan ja pidä ne halutessasi lämpiminä. 

Paista parsaa kevyesti, kunnes se on kypsynyt. Pidä lämpimänä ja mausta maun mukaan.

Lisää pannulle sitruunanviipaleet ja pieni nokare voita. Paista niitä molemmilta puolilta, kunnes ne karamellisoituvat. Ota pois pannulta ja pidä halutessasi lämpiminä.

Lisää pannulle vaahterasiirappi ja voi ja paista 1–2 minuuttia. Lisää ajuruoho. Kaada seos Quorn-fileiden ja parsan päälle.

Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ