Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Quorn-vegetäytteiset bataatit chilillä

serves
Annosmäärä 4
cooking time
40 mins
serves
338 kcal * Per Annos
serves
5,5g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 2 dl sulatettua Quorn-vegerouhetta
  • 4 pestyä bataattia
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1/2 tl jauhettua korianteria
  • 4 dl säilyketomaatteja murskattuna
  • 1 pilkottu punainen paprika
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 0,5 dl säilykepapuja (pinto tai kidney) huuhdottuna ja valutettuna
  • 0,5 dl säilykepapuja (navy) huuhdottuna ja valutettuna
  • 0,5 dl säilykepapuja (cannellini) huuhdottuna ja valutettuna
  • 1,5 dl smetanaa
  • 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna

VALMISTUSOHJE

1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.

2. Laita bataatit uunipellille ja paista 40 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kypsiä. 

3. Valmista Quorn-chili: kuumenna öljy suuressa pannussa ja ruskista sipuleita ja valkosipulia 5 minuutin ajan. Lisää Quorn-rouhe ja mausteet ja paista 2–3 minuuttia. Lisää tomaatit, paprika ja tomaattipyre. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 10 minuuttia. Sekoita välillä.

4. Lisää pavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Täytä bataatit lusikallisella Quorn-chiliä, lisää päälle smetanaa ja ripottele pinnalle persiljaa.

Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ