Quorn-vegetäytteiset bataatit chilillä

Herkullinen Quorn Rouheesta tehty chili sin carne yhdessä bataattien kanssa on täydellinen yhdistelmä.

Annosmäärä 4

40 mins

Easy

338 kcal
(Per Annos)

Ainekset

  • 300g Quorn Rouhe
  • 4 pestyä bataattia
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
  • 1/4 tl chilijauhetta
  • 1/2 tl jauhettua kuminaa
  • 1/2 tl jauhettua korianteria
  • 4 dl säilyketomaatteja murskattuna
  • 1 pilkottu punainen paprika
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • 0,5 dl säilykepapuja (pinto tai kidney) huuhdottuna ja valutettuna
  • 0,5 dl säilykepapuja (navy) huuhdottuna ja valutettuna
  • 0,5 dl säilykepapuja (cannellini) huuhdottuna ja valutettuna
  • 1,5 dl smetanaa
  • 1 rkl tuoretta persiljaa silputtuna

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Laita bataatit uunipellille ja paista 40 minuutin ajan tai kunnes ne ovat kypsiä.
  3. Valmista Quorn-chili: kuumenna öljy suuressa pannussa ja ruskista sipuleita ja valkosipulia 5 minuutin ajan. Lisää Quorn-rouhe ja mausteet ja paista 2–3 minuuttia. Lisää tomaatit, paprika ja tomaattipyre. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 10 minuuttia. Sekoita välillä.
  4. Lisää pavut ja anna hautua vielä 5 minuuttia. Täytä bataatit lusikallisella Quorn-chiliä, lisää päälle smetanaa ja ripottele pinnalle persiljaa.