Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

TerveellistäPROTEIINIA

Miksi proteiini on niin tärkeää?

Runsaasti proteiinia sisältävät elintarvikkeet ovat olleet jo kauan suosittuja aktiivista elämäntapaa viettävien keskuudessa. Tämä on hyvin ymmärrettävää sen perusteella, miten proteiini vaikuttaa kehoon: proteiini koostuu välttämättömistä aminohapoista, jotka ovat luiden, lihasten ja veren rakennusaineita.

Terveellisen elämäntavan osana proteiini ja liikunta edistävät yhdessä lihasmassan kasvattamista, joka puolestaan edistää yleistä voimaa. Se voi vähentää palautumisaikaa vauhdikkaan lenkin tai rasittavan treenin jälkeen ja on olennainen vasta-aine, joka ylläpitää terveyden tunnetta. Proteiinia on myös hiuksissa ja kynsissä, joten laadukkaan proteiinin runsas käyttö voi parantaa myös ulkonäköäsi.


Miksi valitsisit Quorn™ Rouheen terveelliseksi proteiinin lähteeksi*?

Joissakin proteiinilähteissä voi olla tyydyttynyttä rasvaa, mutta Quornissa sitä ei ole. Tuotteemme, muun muassa Quorn™ Rouhe ja Quorn™ Kuutiot, ovat ravitsemuksellisesti terveellinen proteiinin lähde*, joka ylläpitää normaalia luustoa ja lihasmassaa. Tuotteet ovat myös kuidun lähde ja niissä on vain vähän tyydyttyneitä rasvoja – kokonaisuus on siis ihanteellinen aktiiviseen elämäntapaan.

Jokaisen on suositeltavaa syödä päivittäin 50 grammaa proteiinia. Quornin™ kaltaisissa tuotteissa on korkea proteiinipitoisuus, mutta vähemmän tyydyttyneitä rasvoja muihin vastaaviin proteiinin lähteisiin verrattuna. Voit sekoittaa Quorn-tuotteita muiden terveellisten proteiinipitoisten ruoka-aineiden, kuten kidneypapujen kanssa herkullisiksi aterioiksi. Quorn-chiliannoksessa on 399 kaloria, yli 20 grammaa proteiinia ja vain 0,8 grammaa tyydyttynyttä rasvaa.


Miksi Quorn?

Tutustu Quorn™-proteiinivalmisteeseen, jonka avulla voit parantaa ruokavaliosi laatua. Voit nauttia herkullisesta ja monipuolisesta ruokavaliosta, joka samalla auttaa painonhallinnassa.

Ruoan ystäville Quorn™-proteiinivalmiste tarjoaa helppoja tapoja valmistaa tuttuja ruokia ilman lihaa ja terveellisesti.

Quorn™ tarjoaa hyvän keinon myös painonhallintaan, sillä rasvan ja kaloreiden määrä vähenee ruokavaliossa.

Quorn™ on terveellistä ruokavaliota noudattaville kolesteroliton proteiinin, kuitujen ja välttämättömien aminohappojen lähde.

Kasvissyöjille Quorn™ on monien ravintoaineiden lähde.

Ympäristöstä kiinnostuneille Quorn™ on hyvä vaihtoehto, koska se ei vaikuta jo ennaltaan hakkuusta kärsiviin sademetsiin tai meren hupeneviin kalakantoihin.

Luonnonsuojelijoille Quorn™ on ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Quorn™ on kaikille hyvä keino vähentää lihan syöntiä ilman, että luopuisi maukkaasta ja monipuolisesta ruoasta. Ei ole ihme, että Quornia kutsutaan ihanteelliseksi proteiinin lähteeksi!