Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Tietoja QUORNISTA

Maukas tuotevalikoima

Quorn on täydellinen ratkaisu, kun haluat syödä terveellisemmin liikunnallisen elämäntavan tai painonhallinnan osana, tai kun haluat lihattomia ateriaideoita.

Quorn™-Rouhe ja muut lisätuotteet ovat erinomaisia proteiinin lähteitä, joiden avulla voit nauttia lempiruoistasi.

Mitä Quorn-tuotteet ovat?

Quorn-tuotteet on valmistettu mykoproteiinista. Mykoproteiini on ravitsemuksellisesti korkealaatuinen ja lihaton proteiinin lähde. Se sisältää luontaisesti vähän tyydyttyneitä rasvoja ja paljon kuitua.

Quorn-tuotteissa on lihan maku, ulkonäkö ja koostumus, joten ne ovat erinomainen ratkaisu lihattomiin aterioihin tai arkisten suosikkiruokiesi terveellisempien versioiden valmistamiseen.

Täydellinen terveellisen ja liikunnallisen elämäntavan osa.

Parempi sinulle ja maapallolle

Quorn-tuotteet on valmistettu mykoproteiinista. Mykoproteiini on ravitsemuksellisesti korkealaatuinen proteiinituote, joka on lihaton. Se sisältää luontaisesti vähän tyydyttyneitä rasvoja ja paljon proteiinia ja kuitua. Quorn-tuotteissa on lihan maku ja koostumus, joten ne ovat erinomainen ratkaisu, jos suunnittelet lihansyönnin vähentämistä tai terveellisempien versioiden valmistamista arkisista suosikkiruoistasi.

KAIKKI
ALKOI
SUURESTA AJATUKSESTA

Quornin juuret johtavat 1960-luvulle, jolloin koko maapallon väestön ruokkiminen oli aito huolenaihe. Tämän johdosta Quornin perustaja lordi Rank ryhtyi etsimään uutta proteiinin lähdettä.