Loading
Reseptit

Quorn Fileitä ja parsaa sitruunakuorrutteella

Hemmottele makuhermojasi tällä yksinkertaisella ja terveellisemmällä Quorn-pizzalla. Ripottele pohjan päälle Quorn-rouhetta ja vegetarista juustoa herkullista ateriaa varten ja nauti ystävien kanssa!

Annosmäärä 2

10 mins

Helppo

178 kcal
(Per Annos)

Reseptissä käytetty Quorn Fileet

Gluteeniton
Runsaasti proteiinia
Ei soijaa

Ainekset

  • 2 Quorn Fileetä
  • 1 rkl jauhoa
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ tl cayennepippuria
  • 1 tl sitruunankuorta
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 250 g parsaa kuorittuna ja tyvi katkaistuna
  • 1 sitruuna siivuina
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl voita
  • 1 rkl sitruuna-ajuruohoa

Valmistusohje

  1. Sekoita jauhot, cayenne, suola ja mustapippuri astiassa ja sitruunankuori muovipussissa. Lisää Quorn Fileet ja ravista kevyesti, kunnes ne ovat peittyneet.
  2. Lämmitä kasviöljy pannulla. Paista fileitä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskistuneet. Viipaloi fileet noin 4 osaan ja pidä ne halutessasi lämpiminä.
  3. Paista parsaa kevyesti, kunnes se on kypsynyt. Pidä lämpimänä ja mausta maun mukaan.
  4. Lisää pannulle sitruunanviipaleet ja pieni nokare voita. Paista niitä molemmilta puolilta, kunnes ne karamellisoituvat. Ota pois pannulta ja pidä halutessasi lämpiminä.
  5. Lisää pannulle vaahterasiirappi ja voi ja paista 1–2 minuuttia. Lisää ajuruoho. Kaada seos Quorn Fileiden ja parsan päälle.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit