Reseptit
Vegaaninugettikulho
Tämän Quorn vegaaninuggettikulhon saat aikaan hetkessä. Lisää Quorn Nuggettien sekaan tuoreita vihanneksia ja juureksia. Nauti tomaattidipin kanssa.
Annosmäärä 4
Helppo
422 kcal
(Per Annos)
Vegan
Reseptissä käytetty Quorn Nuggetit
Runsaasti proteiinia
Runsaskuituinen
Ei soijaa
Ainekset
- 280 g Quorn Nuggetit
- 600 g juureksia (esim. perunaa, palsternakkaa, porkkanaa)
- 200 g edamame-papuja
- 100 g tuoretta pinaattia
- Öljyä
- Suolaa
- Pippuria
- Kastikkeeseen
- 2 ½ tl Maizenaa (maissitärkkelystä)
- 4 rkl riisi- tai valkoviinietikkaa
- 4 rkl sokeria
- 4 rkl ketsuppia
- 1 tl suolaa
- 200 ml vettä
- 1 rkl öljyä
Valmistusohje
- Leikkaa kasvikset suikaleiksi, ripottele päälle öljyä ja laita ne uuniin 250 asteen lämpöön noin minuutiksi. Kääntele niitä usein palamisen välttämiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
- Valmista nugetit ohjeen mukaan. 3. Dippikastike: Lisää kaikki kastikkeen ainekset paistinpannuun ja kiehauta. Liuota Maizena veteen ja lisää se kastikkeeseen. Kiehauta minuutin ajan. Anna jäähtyä.
- Laita nugetit, juuresranskalaiset, edamame-pavut ja pinaatti kerroksittain kulhoon. Kaada kastiketta päälle ja tarjoile.