Loading
Reseptit

Vegaaninugettikulho

Tämän Quorn vegaaninuggettikulhon saat aikaan hetkessä. Lisää Quorn Nuggettien sekaan tuoreita vihanneksia ja juureksia. Nauti tomaattidipin kanssa.

Annosmäärä 4

Helppo

422 kcal
(Per Annos)

Vegan

Reseptissä käytetty Quorn Nuggetit

Runsaasti proteiinia
Runsaskuituinen
Ei soijaa

Ainekset

  • 280 g Quorn Nuggetit
  • 600 g juureksia (esim. perunaa, palsternakkaa, porkkanaa)
  • 200 g edamame-papuja
  • 100 g tuoretta pinaattia
  • Öljyä
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Kastikkeeseen
  • 2 ½ tl Maizenaa (maissitärkkelystä)
  • 4 rkl riisi- tai valkoviinietikkaa
  • 4 rkl sokeria
  • 4 rkl ketsuppia
  • 1 tl suolaa
  • 200 ml vettä
  • 1 rkl öljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa kasvikset suikaleiksi, ripottele päälle öljyä ja laita ne uuniin 250 asteen lämpöön noin minuutiksi. Kääntele niitä usein palamisen välttämiseksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Valmista nugetit ohjeen mukaan. 3. Dippikastike: Lisää kaikki kastikkeen ainekset paistinpannuun ja kiehauta. Liuota Maizena veteen ja lisää se kastikkeeseen. Kiehauta minuutin ajan. Anna jäähtyä.
  3. Laita nugetit, juuresranskalaiset, edamame-pavut ja pinaatti kerroksittain kulhoon. Kaada kastiketta päälle ja tarjoile.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit