Quornin mykoproteiini

SUPERPROTEIINIA SUPERMAULLA

Kaikkien Quorn®-tuotteiden ytimessä on Quornin mykoproteiini: superproteiini, joka tuottaa maukkaita lihattomia aterioita ja on hyväksi sinulle ja ympäristölle. Uskomme vankasti, että sen tulisi olla ensisijainen proteiininlähteesi.

Mitä Quornin mykoproteiini on?

Quornin mykoproteiini on korkealaatuinen proteiinin lähde, jossa on runsaasti kuitua, vähän tyydyttynyttä rasvaa eikä lainkaan kolesterolia. Quornin mykoproteiinin valmistus ei ala karjatilalta, vaan maaperässä kasvavasta luonnollisesta ja ravinnepitoisesta sienestä, joka tunnetaan nimellä Fusarium venenatum.

Quornin mykoproteiinia tuotetaan käymisellä – samalla ikivanhalla prosessilla, jolla tehdään myös esimerkiksi leipää, olutta ja jogurttia. Koska Quornin mykoproteiinin tuotannossa käytetään 90 % vähemmän maata ja vettä kuin tiettyjen eläinproteiinien tuotannossa[1], se on erinomainen esimerkki kestävämmästä, ravitsevammasta proteiinin lähteestä maailman kasvavalle väestölle.

Tiedonlähteet: 1. Quorn Footprint Comparison Report (2021)

Lisätietoja Quornin valmistuksesta

Katso video oppiaksesi lisää Quornin mykoproteiinista ja Quornin valmistusprosessista, joka mahdollistaa maukkaat ja ympäristöystävälliset ateriat.

Katso tuotevalikoima

Quornin mykoproteiinin ympäristöedut

Quornin mykoproteiini on ainutlaatuinen ja ravitseva proteiini, joka on hyväksi planeetallemme.

40x pienempi

Quornin mykoproteiinin hiilijalanjälki on 40x pienempi kuin naudanlihalla ja x6 pienempi kuin kananlihalla†[1]

30x pienempi

Quornin mykoproteiinin vesijalanjälki on 30x pienempi kuin naudanlihalla ja x6 pienempi kuin kananlihalla†[1]

2012

Carbon Trust on sertifioinut Quornin mykoproteiinin hiilijalanjäljen vuodesta 2012 ja Quornin mykoproteiini on näin ollen ensimmäinen lihaton proteiinin lähde, jonka hiilijalanjälki on arvioitu puolueettomasti.†[1]

Kuinka Quornin mykoproteiinia käytetään Quornissa?

Quornin ykoproteiini on uskomattoman monikäyttöistä ja sitä käytetään kaikissa Quorn-tuotteissa tuomaan mahtavaa makua ja suutuntumaa. Sivustoamme selaamalla löydät herkullisia tuotteet ja reseptit nautinnollisiin ruokailuhetkiin.

To find out more about mycoprotein visit www.quornnutrition.com

ASKEL KOHTI PAREMPAA!

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]

Tiedonlähteet: † Globaali keskiarvo, 2. Quorn Footprint Comparison Report (2021)