Lihattomat hoisin-salaattikupit Quorn Rouheella

Tämä resepti tuo kaikki Aasian maut luoksesi. Siinä yhdistyvät hoisin-kastikkeessa, soijassa ja sherryssä glaseerattu Quorn Rouhe, kevätsipulit, vesikastanjat, idut ja chili. Annos tarjoillaan sormiruoaksi sopivassa salaattikupissa sokeriherneiden kanssa. Terveellinen ja unohtumaton ateria!

Annosmäärä 4

20 mins

Easy

185 kcal
(Per Annos)

Ainekset

  • 300 g lihatonta Quorn Rouhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl hoisin-kastiketta
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 2 rkl kuivaa sherryä tai riisiviiniä
  • 1 tl hienonnettua punaista chiliä
  • 4 kevätsipulia siivuina
  • 50 g vesikastanjaa hienoksi pilkottuna
  • 5 dl vettä
  • 100 g riisinuudeleita keitettynä
  • 60 g ituja
  • 10 sokeriherneen palkoja siivuina ja blanseerattuna
  • Salaatinlehtiä, esim. pikkusalaattia tai roomansalaattia

Valmistusohje

  1. Sekoita hoisin-kastike, soija, sherry ja chili astiassa. Lisää Quorn Rouhe ja aseta sivuun.
  2. Kuumenna öljy wok-pannussa tai suuressa paistinpannussa ja paista kevätsipuleita 1 minuutti.
  3. Lisää Quorn Rouhe ja paista 5 minuuttia. Lisää vesikastanjat, idut ja vesi ja keitä 1 minuutti, jotta kasvikset pehmenevät.
  4. Aseta salaatinlehdet tarjoiluastioihin. Kokoa annos asettamalla nuudeleita salaatin pohjalle ja hoisin-rouhe päälle. Koristele iduilla ja sokeriherneillä.