Mausteinen pannuleipä Quorn Rouheella 5 out of 5, 1 based on 1 ratings

Reseptit

Mausteinen pannuleipä Quorn Rouheella

1

Arvioi tämä resepti

Tämä eksoottisen mausteinen pannuleipä tuo Marokon maut ruokapöytääsi. Annoksessa kuminan ja korianterin lämpö yhdistyvät kanelin makeuteen ja sumakin sitruunaiseen aromiin. Viimeistele herkullisen rapea pannuleipä kermaisella hummuksella sekä granaattiomenan ja pinjansiemenillä.

764 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
25 mins

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 250 ml kasvislientä
  • 2 rkl keltaisia sulttaanirusinoita
  • 1 purkki kikherneitä huuhdottuna ja valutettuna

Tarjoiluun:

  • 1 suuri tai neljä pienempää pannuleipää
  • 400 g hummusta
  • 2 tl sumakkia
  • 50 g granaattiomenan siemeniä
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 2 rkl persiljaa

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

Katso tuote