Mausteinen pannuleipä Quorn Rouheella

Rate
3 out of 5 stars (8)
Arvioi tämä resepti

Tämä eksoottisen mausteinen pannuleipä tuo Marokon maut ruokapöytääsi. Annoksessa kuminan ja korianterin lämpö yhdistyvät kanelin makeuteen ja sumakin sitruunaiseen aromiin. Viimeistele herkullisen rapea pannuleipä kermaisella hummuksella sekä granaattiomenan ja pinjansiemenillä.

Annosmäärä 4

25 mins

Helppo

764 kcal
(Per Annos)

43 g rasvaa

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

Runsaasti proteiinia
Gluteeniton
Ei soijaa

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl jauhettua kuminaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 tl jauhettua kanelia
  • 250 ml kasvislientä
  • 2 rkl keltaisia sulttaanirusinoita
  • 1 purkki kikherneitä huuhdottuna ja valutettuna
Tarjoiluun:
  • 1 suuri tai neljä pienempää pannuleipää
  • 400 g hummusta
  • 2 tl sumakkia
  • 50 g granaattiomenan siemeniä
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 2 rkl persiljaa

Valmistusohje

  1. Kuumenna öljy suuressa paistinpannussa. Paista sipulia keskilämmöllä 5–6 minuuttia, kunnes se pehmenee.
  2. Lisää valkosipuli, tomaattipyree, jauhettu kumina, korianteri ja kaneli ja paista 2 minuuttia koko ajan sekoittaen. Lisää kasvisliemi ja anna kiehahtaa.
  3. Lisää Quorn Rouhe, sulttaanirusinat ja kikherneet. Peitä ja anna hautua 8 minuuttia.
  4. Lämmitä pannuleivät ohjeen mukaan. Levitä leivälle hummus ja sen päälle mausteinen Quorn Rouhe. Viimeistele ripottelemalla päälle sumakki, granaattiomenan siemenet, pinjansiemenet ja persilja.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit