Paella Quorn Kuutioista

Uudenlainen näkemys espanjalaisesta klassikosta: Quorn Kuutioista tehty paella saa veden kielelle. Reseptin vihreät ja keltaiset paprikat, vihreät pavut ja makeat tomaatit kypsennetään yhdessä Quorn Palojen ja riisin kanssa. Ainutlaatuiset aromit ja autenttinen maku tulee valkosipulista, savupaprikasta, sahramista ja chilijauheesta. Hyppysellinen tuoretta persiljaa, oliivit ja sitruunan lohkot viimeistelevät upean annoksen, joka maistuisi vaikka kuninkaallisille.

Annosmäärä 5

30 mins

A Little Effort

350 kcal
(Per Annos)

Ainekset

  • 300 g Quorn Kuutiot
  • 2 rkl kasviöljyä
  • 1 sipuli ohuina siivuina
  • 1 punainen paprika siemenet poistettuna ja siivutettuna
  • 1 keltainen paprika siemenet poistettuna ja siivutettuna
  • 200 g vihreitä tarhapapuja leikattuna paloiksi
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 tl savupaprikaa
  • muutama sahramin oksa
  • 1 tl mietoa chilijauhetta
  • 250 g riisiä
  • 900 ml kasvislientä
  • 100 g haluamaasi kypsennettyä papua, esim. kidney- tai mustasilmäpapua
  • 400 g tuoreita tomaatteja, kuori poistettuna ja pilkottuna
  • 200 g pakasteherneitä
  • 3 rkl persiljaa karkeasti pilkottuna
  • Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria maun mukaan
  • Oliiveja ja sitruunan lohkoja koristeeksi

Valmistusohje

  1. Esilämmitä 1 rkl öljyä suuressa paistinpannussa. Paista sipuleita, paprikoita ja papuja 3 minuuttia. Lisää valkosipuli ja mausteet ja paista vielä 2 minuuttia.
  2. Sekoita mukaan riisi ja kasviliemi. Peitä ja anna hautua 20 minuuttia. Sekoita usein.
  3. Lämmitä sillä aikaa loput öljystä ja paista Quorn Kuutioita 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Aseta sitten sivuun odottamaan.
  4. Alenna riisipannun lämpöä. Lisää mukaan kypsät Quorn Kuutiot, tomaatit, herneet ja vihreät pajut. Jatka kypsennystä vielä 5 minuuttia. Mausta maun mukaan. Kytke lämpö pois levyltä ja ripottele silputtu persilja päälle.
  5. Koristele oliiveilla ja sitruunan lohkoilla.