400 g tuoreita minitomaatteja (mieluiten eri värejä)
250 g mozzarellaa (vegetaarista)
1/2 purkki tuoretta basilikaa
Pestoon
1/2 purkki tuoretta basilikaa
50 g pinjansiemeniä
2–-3 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
Suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Lämmitä uuni ensin 250 asteeseen. Sekoita kaikki peston ainekset tehosekoittimessa ja aseta sivuun odottamaan. Leikkaa tomaatit neljään lohkoon.
Paista Quorn Rouhe pannulla ohjeen mukaisesti.
Levitä pizzataikina leivinpaperille ja laita paistopellille. Peitä taikina pestolla. Lisää Quorn Rouhe ja ripottele päälle tomaatinlohkot ja revitty mozzarella.
Paista uunissa n. 7–10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja, pizza on noussut ja saanut kullanruskean värin.
Ripottele päälle tuoreita basilikanlehtiä ja tarjoile.