Kokeile reseptiämme, jossa munakoisoon ja mozzarellaan käärityt Quorn Fileet tarjoillaan tomaatti-balsamiviinietikkakastikkeessa paahdettujen pinjansiementen kera.
Annosmäärä 4
30
mins
A Little Effort
275 kcal (Per Annos)
Gluteeniton
Ainekset
4 Quorn Fileetä sulatettuna
½ tl paprikajauhetta
50 g pinjansiemeniä
1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
2 munakoisoa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 tl oliiviöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 sipuli hienonnettuna
80 g mozzarellaa
½ tl kuminaa jauhettuna
Valmistusohje
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Varo polttamasta!
Leikkaa munakoisot pituussuunnassa 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja paahda niitä kuumalla grillipannulla pari minuuttia kummaltakin puolelta.
Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää kumina, paprikajauhe, tomaattimurska ja balsamiviinietikka. Anna kiehua pari minuuttia, lisää suola, mustapippuri ja paahdetut pinjansiemenet. Pidä kastike lämpimänä.
Leikkaa mozzarella 8 viipaleeksi.
Puolita jokainen filee poikkisuuntaan.
Laita mozzarellaviipale jokaiselle fileen pohjapuolikkaalle. Nosta päälle toiset puolikkaat ja kääri kunkin ympärille munakoisoviipale.
Kuumenna Quorn Fileitä uunissa n. 10 min. Kaada vuokaan lämmin tomaattikastike ja tarjoa esim. höyrytettyjen sokeriherneiden kera.