Quorn Rouhetta, pinaattia ja bataatticurrya

Kokeile nopeaa pinaatti-bataatticurryreseptiämme. Quorn Rouheesta, sipulista, babypinaatista, mangosta, inkivääristä ja bataateista tehty curry viimeistellään tuoreella korianterilla. Valmista 15 minuutissa!

Annosmäärä 4

15 mins

Easy

315 kcal
(Per Annos)

Gluteeniton

9.1 g kuitu
(Per Annos)

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1 rkl mietoa curryjauhetta
  • 1/2 tl jauhettua inkivääriä
  • 1 tl chilihiutaleita
  • 1 keskikokoinen sipuli raastettuna
  • 1 pala inkiväärin juurta,n. 4 cm x 2 cm raastettuna
  • 1 pieni bataatti kuorittuna ja ohuina siivuina
  • 150 ml tomaattipyreetä
  • 300 ml kuumaa kasvislientä
  • 100 g babypinaatin lehtiä pestynä ja käyttövalmiina
  • 125 g mangoa palasina (voit käyttää kaupasta löytyviä valmiita paloja)
  • 1 nippu tuoreen korianterin lehtiä hienoksi silputtuna
  • 1 pieni nippu tuoretta minttua hienoksi silputtuna

Valmistusohje

  1. Lämmitä öljy suuressa paistinpannussa ja paista kuivamausteita 1–2 minuuttia. Lisää raastettu sipuli, inkivääri ja bataatti. Paista vielä 3 minuuttia.
  2. Lisää tomaattipyree ja kasvisliemi ja anna kiehahtaa. Peitä ja anna hautua 2 minuuttia. Lisää sitten Quorn Rouhe. Peitä ja anna hautua 6 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää pinaatti ja mango ja anna hautua vielä 2 minuuttia.
  3. Mausta maun mukaan. Lisää tuore korianteri ja minttu.

Tarjoile pienten papadum-leipien kera.