Nopean, helpon ja maistuvan annoksen saat täyttämällä mehukkaat paprikat Quorn Rouheella.
Annosmäärä 4
55
mins
A Little Effort
313 kcal (Per Annos)
Gluteeniton
Ainekset
200 g Quorn Rouhe
4 suurta paprikaa yläosa, siemenet ja sisukset poistettuna
1 suuri munakoiso
2 rkl oliiviöljyä
1 keskikokoinen sipuli kuutioituna
2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
500 g valutettuja, suolaamattomia tomaatteja tai suolaamattomia murskattuja säilyketomaatteja
2,5 dl kasvislientä
4 rkl tuoreita basilikalehtiä silputtuna
suolaa ja pippuria maun mukaan
1 pallo vähärasvaista mozzarellaa ohuina siivuina
2 rkl parmesaania
Valmistusohje
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Voitele munakoiso öljyllä ja paista 15–20 minuuttia, kunnes se pehmenee. Kuumenna sillä aikaa öljy suurella pannulla. Ruskista sipulia 5 minuuttia. Sekoita Quorn-rouhe, valkosipuli, tomaatti, kasvisliemi ja basilika sekaan. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 3–4 minuuttia.
Leikkaa munakoiso varovasti kahtia pituussuunnassa ja kaiva sisus pois. Sekoita sisus Quorn-kastikkeen sekaan.
Aseta paprikat pystyyn leivinpaperille ja lusikoi niihin Quorn-kastiketta. Täytä ensin noin kolmannes paprikasta, lisää kerros mozzarellasiivuja ja päälle lisää Quorn-kastiketta. Lisää uusi kerros mozzarellaa ja toista, kunnes mozzarella ja Quorn-kastike loppuvat. Ripottele päälle raastettu juusto ja paista 35 minuuttia uunissa.