Quorn-vegetäytteiset paprikat

Nopean, helpon ja maistuvan annoksen saat täyttämällä mehukkaat paprikat Quorn Rouheella.

Annosmäärä 4

55 mins

A Little Effort

313 kcal
(Per Annos)

Gluteeniton

Ainekset

  • 200 g Quorn Rouhe
  • 4 suurta paprikaa yläosa, siemenet ja sisukset poistettuna
  • 1 suuri munakoiso
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 keskikokoinen sipuli kuutioituna
  • 2 valkosipulinkynttä kuorittuna ja hienonnettuna
  • 500 g valutettuja, suolaamattomia tomaatteja tai suolaamattomia murskattuja säilyketomaatteja
  • 2,5 dl kasvislientä
  • 4 rkl tuoreita basilikalehtiä silputtuna
  • suolaa ja pippuria maun mukaan
  • 1 pallo vähärasvaista mozzarellaa ohuina siivuina
  • 2 rkl parmesaania

Valmistusohje

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen.
  2. Voitele munakoiso öljyllä ja paista 15–20 minuuttia, kunnes se pehmenee. Kuumenna sillä aikaa öljy suurella pannulla. Ruskista sipulia 5 minuuttia. Sekoita Quorn-rouhe, valkosipuli, tomaatti, kasvisliemi ja basilika sekaan. Anna kiehahtaa. Vähennä sitten lämpöä ja anna hautua 3–4 minuuttia.
  3. Leikkaa munakoiso varovasti kahtia pituussuunnassa ja kaiva sisus pois. Sekoita sisus Quorn-kastikkeen sekaan.
  4. Aseta paprikat pystyyn leivinpaperille ja lusikoi niihin Quorn-kastiketta. Täytä ensin noin kolmannes paprikasta, lisää kerros mozzarellasiivuja ja päälle lisää Quorn-kastiketta. Lisää uusi kerros mozzarellaa ja toista, kunnes mozzarella ja Quorn-kastike loppuvat. Ripottele päälle raastettu juusto ja paista 35 minuuttia uunissa.