![USA<br />The Rancher](/assets/images/content/sustainability/us_4-3_768x576.jpg?w=768&h=576&fm=webp&fit=thumb&q=90)
Video
Emme voi jatkaa nykyisen kaltaisia syömistottumuksia, sillä maailma ei yksinkertaisesti kestä niitä. Siirtymällä ekologisempaan Quorn®-proteiiniin voit kuitenkin auttaa ympäristöä suupala kerrallaan.
Tuotteemme ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle, mutta kulissien takana teemme myös töitä ympäristövaikutustemme minimoimiseksi toimintojamme tehostamalla. Olemme jo pienentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä ja vedenkulutustamme yrityksenä – lisätietoa löydät alta.
Alla on joitain saavutuksiamme vuodesta 2012 alkaen. Pyrimme tekemään vieläkin enemmän ja olemme asettaneet itsellemme monia suuria tavoitteita.
Olemme vähentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä tonnia kohden 83%[1]
Olemme vähentäneet muovin käyttöä 147,5 tonnilla pakkausinnovaatioiden kautta[1]
Olemme vähentäneet vedenkulutusta tonnia kohden 36%[1]
Tietolähde: 1. Nettohyötyraportti (2022)
“Käyttökelpoista ei pitäisi koskaan heittää pois”, Meidän missiomme ruokajätteen vähentämisessä ilmenee seuraavin tavoin:
Olemme liittyneet WRAP Courtauld 2025 -hankkeeseen ja pyrimme vähentämään jätettä ja päästöjä viidenneksellä
Teemme tiivistä yhteistyötä WRAP:in kanssa jätteen minimoimiseksi sekä tuotantoketjussamme että asiakkaidemme kodeissa
Olemme vähentäneet ruokahävikkiä 40 % vuodesta 2019 vuoteen 2021[1]
Tietolähde: 1. Nettohyötyraportti (2022)
Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]
Kasvihuonepäästösi vähenevät kolme vuoden mittaista puhelimen lataamista vastaavalla määrällä, kun korvaat naudan jauhelihan Quorn-rouheella vain yhdellä aterialla†[2][3]
Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]
Tiedonlähteet: † Globaali keskiarvo, 1. McCance and Widdowson (2019), 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2023), 3. Forbes (2013)