Ekologisuus

Emme voi jatkaa nykyisen kaltaisia syömistottumuksia, sillä maailma ei yksinkertaisesti kestä niitä. Siirtymällä ekologisempaan Quorn®-proteiiniin voit kuitenkin auttaa ympäristöä suupala kerrallaan.

Tuotteemme ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle, mutta kulissien takana teemme myös töitä ympäristövaikutustemme minimoimiseksi toimintojamme tehostamalla. Olemme jo pienentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä ja vedenkulutustamme yrityksenä – lisätietoa löydät alta.

Asioita, joista olemme ylpeitä

Alla on joitain saavutuksiamme vuodesta 2012 alkaen. Pyrimme tekemään vieläkin enemmän ja olemme asettaneet itsellemme monia suuria tavoitteita.

83%

Olemme vähentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä tonnia kohden 83%[1]

147,5 tonnes

Olemme vähentäneet muovin käyttöä 147,5 tonnilla pakkausinnovaatioiden kautta[1]

36%

Olemme vähentäneet vedenkulutusta tonnia kohden 36%[1]

Rakasta ruokaa, inhoa jätettä

“Käyttökelpoista ei pitäisi koskaan heittää pois”, Meidän missiomme ruokajätteen vähentämisessä ilmenee seuraavin tavoin:

  • Olemme liittyneet WRAP Courtauld 2025 -hankkeeseen ja pyrimme vähentämään jätettä ja päästöjä viidenneksellä
  • Teemme tiivistä yhteistyötä WRAP:in kanssa jätteen minimoimiseksi sekä tuotantoketjussamme että asiakkaidemme kodeissa
  • Olemme vähentäneet ruokahävikkiä 40 % vuodesta 2019 vuoteen 2021[1]

Nettohyötyraportti

Uusin Nettohyötyraportti on julkaistu. Tutustu mielenkiintoisiin innovaatioihin ja kehitykseen, joiden avulla Quorn® vahvistaa kestävää kehitystä entisestään.

Lue raportti

Tiesitkö?

90%

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]

3 vuoden ajan

Kasvihuonepäästösi vähenevät kolme vuoden mittaista puhelimen lataamista vastaavalla määrällä, kun korvaat naudan jauhelihan Quorn-rouheella vain yhdellä aterialla†[2][3]

12x pienempi

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]

Protectors of the Planet

The planet and the human race are under threat; we face the biggest fight of our lives. Watch our journey, which took us around the world, lead to inspiring encounters with 5 ordinary people who, in the face of adversity, have risen to the challenge.