Ekologisuus

Ekologisuus

Emme voi jatkaa nykyisen kaltaisia syömistottumuksia, sillä maailma ei yksinkertaisesti kestä niitä. Siirtymällä ekologisempaan Quorn®-proteiiniin voit kuitenkin auttaa ympäristöä suupala kerrallaan.

Tuotteemme ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle, mutta kulissien takana teemme myös töitä ympäristövaikutustemme minimoimiseksi toimintojamme tehostamalla. Olemme jo pienentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä ja vedenkulutustamme yrityksenä – lisätietoa löydät alta.

Asioita, joista olemme ylpeitä

Alla on joitain saavutuksiamme vuodesta 2012 alkaen. Pyrimme tekemään vieläkin enemmän ja olemme asettaneet itsellemme monia suuria tavoitteita.

33%

Olemme vähentäneet tehtaidemme hiilijalanjälkeä tonnia kohden 33%[1]

80%

80% pakkauksistamme on kierrätettävää materiaalia[1]

16%

Olemme vähentäneet vedenkulutusta tonnia kohden 16%[1]

Rakasta ruokaa, inhoa jätettä

“Käyttökelpoista ei pitäisi koskaan heittää pois”, Meidän missiomme ruokajätteen vähentämisessä ilmenee seuraavin tavoin:

  • Olemme liittyneet WRAP Courtauld 2025 -hankkeeseen ja pyrimme vähentämään jätettä ja päästöjä viidenneksellä
  • Teemme tiivistä yhteistyötä WRAP:in kanssa jätteen minimoimiseksi sekä tuotantoketjussamme että asiakkaidemme kodeissa

Ympäristövastuuraportti

Uusin ympäristövastuuraporttimme on julkaistu. Tutustu mielenkiintoisiin innovaatioihin ja kehitykseen, joiden avulla Quorn® vahvistaa kestävää kehitystä entisestään.

Lue raportti

Tiesitkö?

90%

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]

2 vuoden ajan

Kasvihuonepäästösi vähenevät kahden vuoden mittaista puhelimen lataamista vastaavalla määrällä, kun korvaat naudan jauhelihan Quorn-rouheella vain yhdellä aterialla†[2][3]

12x pienempi

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]