Thai Curry Quorn Kuutioilla, kukkakaalilla, sokeriherneillä ja pinaatilla

Supermaukas Thai Curry Quorn Kuutioilla ja kasviksilla. Helppo valmistaa ja täynnä makua. Suosikkipäivällinen arkeen ja viikonloppuun.

Annosmäärä 4

25 min

Easy

Ainekset

  • 300 g Quorn Kuutioita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 2 tl pilkottua inkivääriä
  • 150 g kukkakaalia
  • 75 g sokeriherneitä
  • 1-2 rkl rypsiöljyä
  • 2-3 rkl punaista currya
  • 2 prk á 400 ml kookosmaitoa
  • 2 dl vettä
  • ½ kasvisliemikuutio
  • 1 rkl fariinisokeria
  • 60 g babypinaattia
  • 1 rkl limemehua
  • ruukku thaibasilikaa
  • suolaa, pippuria
  • jasmiiniriisiä

Valmistusohje

  1. Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa kukkakaali pieniin paloihin ja pilko sokeriherneet pituussuunnassa.
  2. Paista sipulia, valkosipulia ja inkivääriä öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää Quorn Kuutiot ja paista muutama minuutti kullanruskeiksi.
  3. Sekoita mukaan punainen curry, kookosmaito, vesi, liemikuutio ja fariinisokeri. Lisää kukkakaali, ja keitä ja anna hautua, kunnes kukkakaali on pehmentynyt. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa punaista currya.
  4. Sekoita mukaan sokeriherneet, pinaatti, limen mehu ja ½ ruukkua thaibasilikaa. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa. Koristele annos lopulla thaibasilikalla.