Skip to main content
TuotetiedotRESEPTI-IDEOITAVastaavia tuotteita

Quorn Kuutiot

Quorn Kuutiot toimivat täydellisesti suosikkiaterioissasi intialaisista curryista tiriseviin wokkeihin. Kuutioissa on runsaasti proteiinia ja vähän tyydyttynyttä rasvaa, joten ne sopivat mainiosti monenlaisiin resepteihin.

99 kcal
(Per 100g)

2.6g rasvaa

Gluteeniton

Jäädytetty

Tuotetiedot

RUNSAASTI PROTEIINIA

VäHaN TYYDYTTYNYTTä RASVAA

GLUTEENITON

Pakkauskoko: 300g (jäädytetty)

Ainekset

Mycoprotein (95 %), hydratoitu vapaan kanan munanvalkuainen, luontaiset aromit, sakeuttamisaineet: kalsiumkloridi, kalsiumasetaatti.

Allergisoivat ainesosat, mukaan lukien gluteenia sisältävät viljat, on merkitty lihavoidulla tekstillä.

Ravintosisältö

Yleisimpiä arvoja Per 100g
Energiaa - kJ 417
kcal 99
Rasvaa 2,6g
josta tyydyttynyttä rasva 0,8g
Hiilihydraatteja 1,7g
josta sokereita 0,6g
Kuitua 7,1g
Proteiinia 13,8g
Suolaa 0,8g

Valmistusohjeet

Jäädytetty

Kuutiot (300g)

(liedellÄ) 12 MIN

Kypsennä suoraan jäisenä. Ohjeet puolikasta pakkausta varten.

Quorn Kuutiot ovat käteviä. Ne valmistuvat pakastimesta vain 12 minuutissa. Jos lisäät ne kastikkeeseen, lämmitä haluamasi kastike (n. 420g) ja lisää Quorn Kuutiot (300g). Peitä ja anna hautua 12 minuuttia. Sekoita välillä.

Valmistusaika voi vaihdella laitteesta riippuen. Varmista, että tuote on kauttaaltaan tulikuuma ennen tarjoilua.

Tähän liittyviä kysymyksiä

Miten Quorn Kuutiot kypsennetään?

Parhaiden tulosten saamiseksi suosittelemme kypsentämään Quorn Kuutiot liedellä. Kuumenna vain kastike (noin 500 g) ja lisää sitten Quorn Kuutiot (350 g). Sekoita, peitä kannella ja anna hautua 12 minuutin ajan sekoittaen välillä.

Quorn Kuutiot voi kypsentää monellakin eri tavalla, ja ne kypsyvät nopeasti. Lisätietoa löydät tutustumalla kaikkiin valmistusohjeisiin. Kokeile tarjoilla Quorn Kuutiot piirakassa, herkullisessa curryssa tai kotitekoisessa keitossa. Runsaasti lisää resepti-ideoita löydät täältä.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Miten kauan Quorn-tuote säilyy jääkaapissa kypsentämisen jälkeen?

Voit säilyttää syömättä jääneet Quorn-tuotteet jääkaapissa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että tuote on kylmä. Peitä se ja jäähdytä sen jälkeen. Suosittelemme syömään loput tuotteesta 48 tunnin kuluessa. Varmista lämmittäessä, että tuote on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä tuotetta toista kertaa.

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki tuotteet

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.