Skip to main content
TuotetiedotRESEPTI-IDEOITAVastaavia tuotteita

Quorn Fileet

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Maukkaat Quorn Fileet maistuvat herkullisilta mieleisesi kastikkeen tai yrttien ja mausteiden kanssa. Ne ovat mainio vaihtoehto kanan rintafileille, sillä niissä on vähän tyydyttynyttä rasvaa, runsaasti proteiinia ja paljon kuitua! Ne myös kypsyvät nopeasti ja ovat siksi hyvä valinta arki-iltoihin, kun aika on kortilla.

84 kcal
(Per 100g)

1.6g rasvaa

Gluteeniton

Jäädytetty

Tuotetiedot

RUNSAASTI PROTEIINIA

GLUTEENITON

EI SOIJAA

Pakkauskoko: 312g (jäädytetty)

Ainekset

Mycoprotein (sieniproteiini) (85 %), hydratoitu vapaan kanan munanvalkuainen, luontaiset aromit, sakeuttamisaineet: kalsiumkloridi, kalsiumasetaatti; stabilointiaine: pektiini.

Allergisoivat ainesosat, mukaan lukien gluteenia sisältävät viljat, on merkitty lihavoidulla tekstillä.

Ravintosisältö

Yleisimpiä arvoja Per 100g
Energiaa - kJ 353
kcal 84
Rasvaa 1,6g
josta tyydyttynyttä rasva 0,7g
Hiilihydraatteja 1,9g
josta sokereita 0,7g
Kuitua 5,5g
Proteiinia 13g
Suolaa 0,8g

Valmistusohjeet

Jäädytetty

Quorn Fileet (312g)

Kypsennä suoraan jäisenä. Poista kaikki pakkausmateriaalit. Ohjeet yhtä pakkausta varten.

(liedellÄ) 12 MIN

Quorn Fileet ovat käteviä, lämmitä vain haluamasi kastike ja lisää Quorn Fileet. Peitä ja anna hautua 12 minuuttia. Sekoita välillä.

Valmistusaika voi vaihdella laitteesta riippuen. Varmista, että tuote on kauttaaltaan tulikuuma ennen tarjoilua.

Tähän liittyviä kysymyksiä

Ovatko Quorn-tuotteet gluteenittomia?

Gluteenittomat tuotteemme on merkitty selkeästi gluteeniton-merkinnällä. Löydät gluteenittoman valikoimamme tuotesivultamme.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki tuotteet

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.