
Glaseeratut Quorn Fileet thaimaalaisittain
Tämä resepti on mausteinen, houkutteleva ja täynnä Thaimaan eksoottisia makuja. Quorn Fileet glaseerataan punaisella thai-tahnalla, soijakastikkeella, vaahterasiirapilla ja tuoreella limemehulla. Ne kääritään folioon, jotta upeat aromit ja idän maut eivät karkaa kypsentämisen yhteydessä. Tarjoile annos värikkäiden höyrytettyjen kasvisten kanssa. Saat ainutlaatuiset aromit lautasellesi hetkessä.
Annosmäärä 3
30 mins
Helppo
209 kcal
(Per Annos)
7.4g rasvaa
(Per Annos)

Reseptissä käytetty Quorn Fileet
GLUTEENITON
RUNSAASTI PROTEIINIA
EI SOIJAA
Ainekset
Glaseerattujen fileiden ainekset
- 6 Quorn Fileetä
- 2 tl punaista thai-tahnaa
- 3 tl soijakastiketta
- Pienen limetin mehu ja puolikkaan limetin kuori
- 3 tl vaahterasiirappia
- 2 tl kasviöljyä
- Höyrytettyjen kasvisten ainekset
- 1 pieni punainen paprika kuutioina
- 1 pieni oranssi paprika kuutioina
- 3 minimaissia puolitettuna ja kiehuvassa vedessä 3–4 minuutin ajan valkaistuna
- 1 porkkana kuorittuna ja tikuiksi leikattuna
- 2 pientä kesäkurpitsaa paksuiksi tikuiksi leikattuna
- 1 pieni chilipaprika hienoksi silputtuna
- 1 ½ tl tuoretta inkivääriä hienoksi silputtuna
- 3 tl kasvislientä
- nippu korianteria hienoksi silputtuna
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 200 asteeseen.
- Sekoita glaseerauksen ainekset kulhossa. Lisää Quorn Fileet ja sekoita hyvin.
- Sekoita höyrytettyjen kasvisten ainekset.
- Tee kaksi pussia alumiinifoliosta, kooltaan noin 20 cm. Laita puolet kasvisseoksesta ja kaksi glaseerattua Quorn Fileetä kumpaankin.
- Sulje foliopussit taittamalla reunat yhteen. Laita suljetut pussit paistopellille ja kypsennä noin 20 minuuttia uunissa. Ripottele päälle hienoksi silputtua korianteria ja tarjoile.