Skip to main content
TuotetiedotRESEPTI-IDEOITAVastaavia tuotteita

Pihvi

Tämä herkullinen, reilun kokoinen lihaton Pihvi saa mehukkuutta punajuurista ja tirisee grillillä samaan tapaan kun perinteiset hampurilaispihvit. Miten nautit omasi?

193 kcal
(Per 100g)

11g rasvaa

Jäädytetty

Tuotetiedot

RUNSAASTI PROTEIINIA

RUNSASKUITUINEN

EI SOIJAA

Pakkauskoko: 320g (jäädytetty)

Ainekset

Mycoprotein (sieniproteiini) (40 %), teksturoitu vehnäproteiini (vehnäjauho, väri: sokerikulööri, stabilointiaine: natriumalginaatti), hydratoitu vapaan kanan munanvalkuainen, kasviöljyt (palmu- ja rapsiöljy), sipuli, luontaiset aromit (mm. savuaromi), paistettu sipuli (sipuli, palmuöljy, vehnäjauho, suola), maitoproteiini, paahdettu ohramallasuute.

Allergisoivat ainesosat, mukaan lukien gluteenia sisältävät viljat, on merkitty lihavoidulla tekstillä.

Ravintosisältö

Yleisimpiä arvoja Per 100g
Energiaa - kJ 803
kcal 193
Rasvaa 11g
josta tyydyttynyttä rasva 3,9g
Hiilihydraatteja 6,4g
josta sokereita 0,9g
Kuitua 6,1g
Proteiinia 15,0g
Suolaa 1,5g

Valmistusohjeet

Jäädytetty

Pihvi (320g)

Kypsennä suoraan jäisenä. Poista kaikki pakkausmateriaalit. Parhaan tuloksen saat, kun grillaat tuotteen.

(grillissÄ) 11 MIN

Lämmitä grilli. Sivele hieman ruokaöljyä ja grillaa keskilämmöllä. Kääntele usein.

(liedellÄ) 12 MIN

Lämmitä 1 rkl öljyä. Paista keskilämmöllä ja kääntele usein. Valmistusaika voi vaihdella laitteesta riippuen. Varmista, että tuote on kauttaaltaan tulikuuma ennen tarjoilua.

Tähän liittyviä kysymyksiä

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Miten kauan Quorn-tuote säilyy jääkaapissa kypsentämisen jälkeen?

Voit säilyttää syömättä jääneet Quorn-tuotteet jääkaapissa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että tuote on kylmä. Peitä se ja jäähdytä sen jälkeen. Suosittelemme syömään loput tuotteesta 48 tunnin kuluessa. Varmista lämmittäessä, että tuote on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä tuotetta toista kertaa.

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki tuotteet

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.