Lähestymistapanamme

KAIKKIEN HYVÄKSI

Quorn® on yritys, jolla on tavoite: saada entistä useammat ihmiset innostumaan herkullisista, lihattomista aterioista, tarjota terveellistä ruokaa ihmisille ja ympäristölle sekä kannustaa toimintaan, koska yhteiset ruokavalintamme voivat tehdä maailmasta terveemmän paikan. Sen tulevaisuuden eteen kannattaa maistella.

TERVEELLINEN JA EKOLOGINEN TAPA NAUTTIA MAUKKAASTA RUOASTA

Maku

Lihattoman ravinnon ei tulisi koskaan olla mautonta. Siksi Quorn on täynnä herkullista ja ravitsevaa proteiinia.

Lue lisää

Terveys

Terveys on toimintamme ydin. Siksi kaikissa tuotteissamme käytetään Quorn mykoproteiini, luonnossa esiintyvää superproteiinia, joka on hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Lue lisää

Ekologisuus

Ruokailunautinnon ei tule tapahtua ympäristön kustannuksella. Siksi kaikkien tuotteidemme ytimessä on Quorn mykoproteiini: superproteiini, joka tuottaa maukkaita lihattomia aterioita.

Lue lisää

VISIOMME

Kaipaatko tietoa pureskeltavaksi? Katso videostamme lisätietoa siitä, miten Quorn valmistetaan. Kaikkien tuotteidemme ytimessä on Quorn mykoproteiini: superproteiini, joka tuottaa maukkaita lihattomia aterioita.

Lue lisää

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Tiesitkö?

90%

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]

3 vuoden ajan

Kasvihuonepäästösi vähenevät kolme vuoden mittaista puhelimen lataamista vastaavalla määrällä, kun korvaat naudan jauhelihan Quorn-rouheella vain yhdellä aterialla†[2][3]

12x pienempi

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]

Usein kysyttyä

Kaikki yleisimmät