Skip to main content

KAIKKIEN HYVÄKSI

Quorn® on yritys, jolla on tavoite: saada entistä useammat ihmiset innostumaan herkullisista, lihattomista aterioista, tarjota terveellistä ruokaa ihmisille ja ympäristölle sekä kannustaa toimintaan, koska yhteiset ruokavalintamme voivat tehdä maailmasta terveemmän paikan. Sen tulevaisuuden eteen kannattaa maistella.

TERVEELLINEN JA EKOLOGINEN TAPA NAUTTIA MAUKKAASTA RUOASTA

VISIOMME

Kaipaatko tietoa pureskeltavaksi? Katso videostamme lisätietoa siitä, miten Quorn valmistetaan. Kaikkien tuotteidemme ytimessä on Quorn mykoproteiini: superproteiini, joka tuottaa maukkaita lihattomia aterioita. Lue lisää

Tuotteet

Ympäristöstä huolehtiminen on helpompaa, kun siitä jää hyvä maku suuhun. Tutustu itse herkullisiin tuotteisiimme ja tuo muutos lautasellesi.

Katso kaikki tuotteet

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä. Katso kaikki reseptit

Tiesitkö?

90%

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]

3 vuoden ajan

Kasvihuonepäästösi vähenevät kolme vuoden mittaista puhelimen lataamista vastaavalla määrällä, kun korvaat naudan jauhelihan Quorn-rouheella vain yhdellä aterialla†[2][3]

10x lower

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]

Tiedonlähteet: † Globaali keskiarvo, 1. McCance and Widdowson (2019), 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2023), 3. Forbes (2013)

Usein kysyttyä

Kaikki yleisimmät

Ovatko Quorn-tuotteet gluteenittomia?

Gluteenittomat tuotteemme on merkitty selkeästi gluteeniton-merkinnällä. Löydät gluteenittoman valikoimamme tuotesivultamme.

Ovatko Quorn-tuotteet terveellisiä?

Emme väitä tietävämme lopullista vastausta siihen, mikä on terveellistä, mutta pyrimme tarjoamaan laajan valikoiman eri elämäntyyleihin, ruoanlaittotapoihin ja terveystottumuksiin sopivia ruokavaihtoehtoja.

Kaikkien Quorn-tuotteiden sisältämä mycoprotein on ravitseva proteiini, joka sopii osaksi terveellistä, tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota. Se sisältää runsaasti proteiinia ja kuitua, vähän tyydyttynyttä rasvaa eikä lainkaan kolesterolia. Tämä korkealaatuinen proteiini sisältää kaikkia yhdeksää välttämätöntä aminiohappoa, joita ihmiskeho ei tuota ja jotka on saatava ravinnosta. Quorn-mycoprotein sisältää useita vitamiineja ja kivennäisaineita, on riboflaviinin lähde ja sisältää runsaasti koliinia, folaattia, mangaania, fosforia ja sinkkiä.

Tietyissä Euroopan maissa pakkauksissa käytettävässä, ravinneprofilointiin perustuvassa NutriScore-ravintomerkintäjärjestelmässä 89 % Quornin maailmanlaajuisesta tuotevalikoimasta on luokiteltu joko A- tai B-luokkaan ja katsotaan näin terveellisemmäksi vaihtoehdoksi. Voit lukea tästä lisää täältä.

Miten valmistan Quorn-tuotteet?

Löydät kaikkien Quorn-tuotteiden valmistusohjeet jokaisen pakkauksen takapuolelta sekä tuotesivultamme. Saat parhaat tulokset, kun noudatat testattuja valmistusohjeitamme. Jos valmistat Quorn-tuotteen jollain toisella tavalla, varmista, että se on kauttaaltaan kuuma ennen nauttimista. Jos etsit uusia, maukkaita ja inspiroivia ideoita ateriaa varten, suosittelemme kokeilemaan reseptejämme.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.