Koe herkullisen ruoan maailma

Täältä löydät joukon herkullisia ideoita Quorn-aterian valmistamiseen. Samalla tutustut uudenlaisten aromien maailmaan ja löydät erilaisia tapoja tuoda suosikkiresepteihisi uutta. Resepteistämme löytyy kaikki tarpeellinen herkullisten aterioiden nopeaan valmistamiseen.

Yleisimmät kysymykset

Olemme aina valmiita auttamaan

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?
Quorn-tuotteista valmistetut kotireseptit, kuten piirakat, bolognesen, curryn ja chilin, voi hyvin lämmittää uudelleen, jos ne on säilytetty kylmässä ja syödään 24 tunnin kuluessa. Jos siis voit vastustaa niitä niin kauan!
Miten valmistan Quorn-tuotteet?
Quorn-tuotteet on todella helppo valmistaa uunissa, grillissä, keittolevyllä tai mikroaaltouunissa. Ne ovat herkullisia, maukkaita ja helppotekoisia. Valmistusohjeet löydät pakkauksesta. Quorn-tuotteidemme valmistusohjeissa suositellaan useimmiten, että valmistat kastikkeen ennen Quorn-tuotteen lisäämistä, koska tuotteemme vaativat eläinproteiinia vähemmän kypsennysaikaa.
Kuinka monta Quorn-tuotetta on saatavilla?
Tällä hetkellä Suomessa on myynnissä kuusi erilaista Quorn-tuotetta.
Ovatko Quorn-tuotteet vegaanisia?
Quorn-tuotteista on vegaaninen sarja, joka sopii vegaaneille. Suurin osa Quorn-tuotteista kuitenkin sisältää pieniä määriä munanvalkuaista tai maitotuotteita, joten ne eivät sovellu vegaaneille. Tutkimme kuitenkin jatkuvasti uusia tapoja, joilla Quorn-tuotteista voisi tehdä vegaanisia vaihtoehtoja.

Kestävää ravintoa

Tiesitkö tämän?

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90% vähemmän tyydyttynyttä rasvaa kuin lihasta tehty versio

Voit säästää hiilipäästöissä 20000 vesikattilan keittämistä vastaavan määrän vaihtamalla jauhelihan Quorn-rouheeseen kerran viikossa vuoden ajan

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 10x pienempi kuin naudanlihasta tehdyn jauhelihan

Lue lisää

Kun käyt sivustollamme, käytämme selaimesi tunnistamiseen evästeitä. Ne ovat pieniä tiedonpalasia, joiden avulla säilytämme yhteytesi sivustoomme. Nämä evästeet eivät kerää tai säilytä henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa sinusta.