Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne 2.8695652173913 out of 5, 1 based on 23 ratings

Reseptit

Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne

23

Arvioi tämä resepti

385 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
45 mins
Gluten free

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 suurta kesäkurpitsaa ohuina siivuina pitkittäin leikattuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli hienoksi silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 sellerinvartta hienoina kuutioina
  • 3 rkl punaista pestoa
  • 1 kasviliemikuutio liuotettuna desilitraan kuumaa vettä
  • 400 g tomaattisosetta
  • 3 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria maun mukaan
  • Päällysteen ainekset
  • 250 g ricotta-juustoa
  • 60 ml vähärasvaista crème fraîchea
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 kirsikkatomaattia puolitettuna (halutessasi)
  • 30 g vegetaarista kovaa juustoa raastettuna

Reseptissä käytetty Rouhe

Katso tuote