Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne
Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne 3.0625 out of 5, 1 based on 48 ratings

Reseptit

Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne

48

Arvioi tämä resepti

Herkullinen Quorn Rouheesta tehty lasagne tuo Italian houkuttelevat maut luoksesi. Reseptissä tuore selleri, sipuli ja valkosipuli ovat juuri täydelliseksi paistettuina taivaallisessa pesto- ja tomaattikastikkeessa. Seassa on Quorn Rouhetta ja kerroksittain hiiligrillattuja kesäkurpitsan siivuja ja ricottaa sekä koristeena kirsikkatomaatteja. Uunissa paistettu annos on taideteos.

385 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
45 mins
Vaikeusaste Jonkin verran vaivaa

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 suurta kesäkurpitsaa ohuina siivuina pitkittäin leikattuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli hienoksi silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 sellerinvartta hienoina kuutioina
  • 3 rkl punaista pestoa
  • 1 kasviliemikuutio liuotettuna desilitraan kuumaa vettä
  • 400 g tomaattisosetta
  • 3 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria maun mukaan
  • Päällysteen ainekset
  • 250 g ricotta-juustoa
  • 60 ml vähärasvaista crème fraîchea
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 kirsikkatomaattia puolitettuna (halutessasi)
  • 30 g vegetaarista kovaa juustoa raastettuna