Reseptit

Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne

385 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
45 mins
Gluten free

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 suurta kesäkurpitsaa ohuina siivuina pitkittäin leikattuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli hienoksi silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 sellerinvartta hienoina kuutioina
  • 3 rkl punaista pestoa
  • 1 kasviliemikuutio liuotettuna desilitraan kuumaa vettä
  • 400 g tomaattisosetta
  • 3 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria maun mukaan
  • Päällysteen ainekset
  • 250 g ricotta-juustoa
  • 60 ml vähärasvaista crème fraîchea
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 kirsikkatomaattia puolitettuna (halutessasi)
  • 30 g vegetaarista kovaa juustoa raastettuna

Reseptissä käytetty Rouhe

Katso tuote

Kestävää ravintoa

Tiesitkö tämän?

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90% vähemmän tyydyttynyttä rasvaa kuin lihasta tehty versio

Voit säästää hiilipäästöissä 20000 vesikattilan keittämistä vastaavan määrän vaihtamalla jauhelihan Quorn-rouheeseen kerran viikossa vuoden ajan

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 10x pienempi kuin naudanlihasta tehdyn jauhelihan

Lue lisää

Tutustu herkullisiin resepteihimme!

Kun käyt sivustollamme, käytämme selaimesi tunnistamiseen evästeitä. Ne ovat pieniä tiedonpalasia, joiden avulla säilytämme yhteytesi sivustoomme. Nämä evästeet eivät kerää tai säilytä henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa sinusta.