Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne 3.0666666666667 out of 5, 1 based on 45 ratings

Reseptit

Quorn Rouhe ja kesäkurpitsalasagne

45

Arvioi tämä resepti

Herkullinen Quorn Rouheesta tehty lasagne tuo Italian houkuttelevat maut luoksesi. Reseptissä tuore selleri, sipuli ja valkosipuli ovat juuri täydelliseksi paistettuina taivaallisessa pesto- ja tomaattikastikkeessa. Seassa on Quorn Rouhetta ja kerroksittain hiiligrillattuja kesäkurpitsan siivuja ja ricottaa sekä koristeena kirsikkatomaatteja. Uunissa paistettu annos on taideteos.

385 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
45 mins
Gluten free

Ainekset

  • 300 g Quorn Rouhetta
  • 2 suurta kesäkurpitsaa ohuina siivuina pitkittäin leikattuna
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 punasipuli hienoksi silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 2 sellerinvartta hienoina kuutioina
  • 3 rkl punaista pestoa
  • 1 kasviliemikuutio liuotettuna desilitraan kuumaa vettä
  • 400 g tomaattisosetta
  • 3 rkl tuoretta basilikaa silputtuna
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • Suolaa ja juuri jauhettua mustapippuria maun mukaan
  • Päällysteen ainekset
  • 250 g ricotta-juustoa
  • 60 ml vähärasvaista crème fraîchea
  • ¼ tl muskottipähkinää
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 kirsikkatomaattia puolitettuna (halutessasi)
  • 30 g vegetaarista kovaa juustoa raastettuna

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

Katso tuote