Skip to main content

Ehdot

Keitä olemme

Tätä verkkosivua (meidän sivuamme) hoitaa Quorn Foods, joka omistaa QUORN® tavaramerkin ja kauppanimen Marlow Foods Limited. Olemme kaupparekisterissä Englannissa ja Walesissa numerolla 01752242, rekisteröity toimipaikkamme ja kaupankäyntiosoitteemme on: Station Road, Stokesley, TS9 7AB, UK.

Käyttöehdot

Nämä Käyttoehdot (nämä Ehdot) määrittelevät, kuinka käytät verkkosivuamme, ja kirjautumalla sivullemme osoitat hyväksyväsi nämä ehdot. Pidätämme oikeuden päivittää näitä Ehtoja aika ajoittain, ja jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt nämä muutokset.

Mikäli et hyväksy näitä Ehtoja, ole hyvä ja lopeta sivuston käyttö.

Pääsy verkkosivullemme

Emme voi taata, että verkkosivumme tai sen sisältö on aina käytettävissä tai toimii taukoamatta. Pidätämme oikeuden jäädyttää, poistaa tai rajoittaa sivustomme kayttöoikeutta, tai osaa siitä, kaupallisista ja teknisista syistä.

Saatamme päivittää tai muuttaa sivustoamme aika ajoittain. Pidätämme oikeuden lakkauttaa käyttöoikeutesi tai pääsysi verkkosivullemme mistä tahansa syystä.

Olet itse vastuussa tietokoneesi kovalevyn ja ohjelmiston oikeanlaisesta määrittelemisestä, sekä omasta viruksentorjuntaohjelmastasi ja tietoverkkojesi turvatoimista käyttäessäsi sivustoamme.

Tiedot verkkosivullamme

Verkkosivumme, ja sen sisältö, on tarkoitettu vain yksityiseen ja yleisluonteiseen käyttöön. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkosivun sisältöä siitä ilmoittamatta. Verkkosivumme saattaa tarjota yleistä kuntoon, ravitsemukseen ja terveyteen liittyvää tietoa, mutta sen ei ole tarkoitus korvata asiantuntevien lääketieteen ammattilaisten neuvoja, eikä sitä tule käyttää diagnosointi- tai hoitotarkoituksiin. Sinun tulee konsultoida lääkäriäsi saadaksesi lääketieteellistä neuvoa ja palveluja, mukaan lukien neuvoja ennen uuden ruokavalion tai treeniohjelman aloittamista. On erityisen tärkeää, että konsultoit lääkäriäsi etukäteen, mikäli olet alle kahdeksantoistavuotias (18), raskaana, imetät, tai sinulla on terveysongelmia. Älä koskaan jätä lääketieteen ammattilaisen neuvoja huomiotta, tai viivyttele niiden hankkimista jonkin sellaisen tiedon takia, jonka olet lukenut verkkosivultamme.

Pyrimme varmistamaan verkkosivullamme olevan tiedon oikeellisuuden, mutta pyydämme sinua ottamaan huomioon, ettemme anna takuita tietojen oikeellisuudesta, emmekä ota laillista vastuuta tiedoista, joihin sinä, tai kuka tahansa kenen kanssa olet tiedon jakanut, tukeutuu. Sivustomme käyttö on ilmaista ja siten emme anna minkäänlaista takuuta, että sivuston tiedot ovat aina täydellisiä tai ajan tasalla.

On sinun henkilökohtainen vastuusi varmistaa, että verkkosivulla esiintyvät tuotteet, palvelut tai tiedot vastaavat yksilöllisiä tarpeitasi. Lisäksi olet vastuussa minkä tahansa reseptin tai resepti-idean soveltuvuudesta omaan ruokavalioosi ja lääketieteellisiin rajoituksiisi ja mieltymyksiisi, mukaan lukien allergiat ja ruokayliherkkyydet (joko sinun tai muiden).

Omistusoikeus

Tämä verkkosivu, mukaan lukien sen sisältö ja ulkonäkö, kuuluu meille tai lisenssinantajillemme. Sen tekijänoikeudet ja muut oikeidet kuuluvat yksinoikeudella meille ja lisenssinantajillemme. Immateriaalioikeuksiimme lukeutuvat myös tavaramerkit, tuotenimet sekä verkkosivun muotoilu, suunnitelma, ulkonäkö ja vaikutelma.

QUORN ja kaikki QUORN logot ovat tavaramerkkejämme, ja rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja täten Yhdistyneen Kuningaskunnan ja kansainvälisten lakien suojaamia, joihin pidätämme kaikki oikeudet.

Mikäli hyväksyt nämä ehdot, voit vapaasti tulostaa ja/tai tallentaa näiden verkkosivujen sisällön omaan henkilökohtaiseen käyttöösi, mutta sinulla ei ole oikeutta muuten kopioida, uudelleenjulkaista, myydä, hakea lisenssiä, muuttaa, muokata, jakaa, levittää, esitellä tai jäljitella sen sisaltöä, eikä hyödyntää millään tavalla jotain sivuston osaa tai sen sisaltöä. Voit kuitenkin vapaasti käyttää sivulla esiintyviä reseptejä ja resepti-ideoita, ellei sivulla toisin mainita.

Sallittu käyttö

Verkkosivumme on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Mikäli olet kiinnostunut käyttämään verkkosivuamme kaupallisiin tarkoituksiin, otathan yhteyttä luvan pyytämiseksi.

Sinulla ei ole lupaa käyttää verkkosivuamme seuraavasti:

 • Sellaisella tavalla tai sellaisiin käyttötarkoituksiin, jotka ovat lainvastaisia missään maassa, tai näiden ehtojen mukaan kiellettyjä.
 • Minkäänlaiseen vilpilliseen tarkoitukseen tai tarkoitukseen, jonka motiivi tai seuraamukset ovat laittomia tai vilpillisiä.
 • Luvattomasti levittää tai tuottaa mitään myynti- tai markkinointimateriaalia tai harjoittaa muuta vastaavaa kaupustelua (esim. 'roskaposti').
 • Hankkia muiden henkilöiden, muiden kuin itsesi, henkilötietoja.
 • Toimia millään tavalla, mikä on kielletty Yhdistyneen Kuningaskunnan tietokoneiden väärinkäyttöä koskevassa laissa (UK Computer Misuse Act, 1990) tai muiden maiden vastaavissa laeissa.

Käytöksesi verkkosivullamme ei saa:

 • Olla loukkaavaa, laitonta, törkeää, hyökkäävää, vihamielistä, herjaavaa, lietsovaa, uhkaavaa, muiden yksityisyyttä loukkaavaa, tai muuten ei-toivottua
 • Mainostaa syrjintää rodun, sukupuolen, kansallisuuden, vammaisuuden, uskontokunnan tai uskomuksen, seksuaalisen suuntautumisen, transsukupuolisuuden tai iän perusteella
 • Loukata mitään immateriaalioikeuksia mukaan lukien (mutta ei rajattu) tekijänoikeudet, sunnittelijan oikeudet, tietokantaoikeudet, patentit, tavaramerkit, moraaliset ja taiteilijan oikeudet, tai mitkään muut kolmansien osapuolten oikeudet
 • Olla häiritsevää, järkyttävää, ahdistavaa tai levottomuutta herättävää ketään muuta henkilöä kohtaan
 • Tuottaa ohjeita, neuvoja tai sisältöä, joka voi aiheuttaa haittaa tai vahinkoa joko henkilöille tai tietokoneisiin ja järjestelmiin
 • Kannustaa ketään tekemään tai avustamaan missään lainvastaisessa tai rikollisessa toiminnassa, tai hyväksyä mitään lainvastaista tai rikollista toimintaa
 • Muokata sivumme sisältöä tai antaa sitä vaikutelmaa, että sivuston sisältö on meidän mikäli näin ei ole, tai esittää ketään muuta henkilöä, tai vääristää henkilöllisyyttäsi tai suhdettasi toiseen henkilöön
 • Sisältää mainontaa
 • Paljastaa muiden henkilöiden tietoja, mukaan lukien nimi, osoite, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, tai mitään muita henkilötietoja
 • Rikkoa mitään laillista velvoitetta kolmannelle osapuolelle, kuten sopimusvelvoitetta tai luottamustehtävää.

Sinulla ei ole lupaa:

 • Pyrkiä saamaan luvatonta oikeutta sivullemme, eikä vahingoittaa, turmella tai häiritä mitään seuraavista: mitään sivustomme osaa, laitteistoa tai verkostoa, johon verkkosivumme on tallennettu; mitään ohjelmistoa jota verkkosivumme käyttää; tai mitään laitteistoa, verkostoa, sovellusta tai tietokantaa, jonka omistaja tai käyttäjä on kolmannen osapuolen liikekumppanimme.
 • Aiheuttaa verkkosivullemme palvelunestohyökkäyksen, tai hajautetun palvelunestohyökkäyksen
 • Tietoisesti käyttää sivustoamme lähettämään, lataamaan tai levittämään tietoja tai materiaalia, joka sisältää tietokoneviruksia, Troijan hevosia, matoja, loogisia pommeja, näppäimistökirjaajia, vakoiluohjelmia, mainosohjelmia tai muita haitallisia ohjelmia, tai vastaavanlaisia tietokoneen koodeja, jotka on tarkoituksellisesti suunniteltu aiheuttamaan haittaa mihin tahansa tietokoneohjelmistoon tai laitteeseen
 • Väärentää ylätunnisteita tai muuten käsitellä tunnisteita teeskennelläksesi meitä, tai salata henkilöllisyytesi tai teeskennellä olevasi toinen henkilö

Saatamme luovuttaa mitä tahansa sinusta pitämiämme tietoja (mukaan lukien henkilöllisyytesi), mikäli koemme sen tarpeelliseksi minkä tahansa tutkimuksen tai valituksen yhteydessä, liittyen verkkosivumme käyttöön, nostaaksemme syytteen ketä tahansa kohtaan, joka rikkoo tai loukkaa oikeuksiamme liittyen verkkosivuumme tai omaisuudensuojaamme, tai tapauksissa joissa katsomme tarpeen mukautua soveltuvaan lakiin, säännökseen, oikeudelliseen prosessiin tai valtion pyyntöön.

Henkilötiedot ja yksityisyys

Pyydämme sinua lukemaan Tietosuojakäytäntömme joka kuuluu osaksi näitä Ehtoja. Tietosuojakäytäntömme selventää mitä henkilötietoja keräämme, ja miten käytämme ja huolehdimme tiedoista. Tiedostat, että kanssakäynti internetin välityksellä ei ole koskaan täysin yksityistä tai turvattua.

Linkit verkkosivullamme

Kun verkkosivumme sisältää linkkejä muihin sivustoihin ja kolmansien osapuolten lähteisiin, linkit tarjotaan ainoastaan sinun tiedoksesi ja mukavuudeksesi. Jos käytät näitä linkkejä, poistut verkkosivultamme. Emme hallitse tai ole vastuussa näiden verkkosivujen ja lähteiden sisällöstä tai saatavuudesta. Emme kannata tai anna mitään takeita niistä tai niiden sisällöstä, tai mistään tuloksista jotka saatat saada tai joihin saatat päästä niiden avulla. Mikäli päätät vierailla minkä tahansa kolmannen osapuolen verkkosivulla meidän verkkosivumme kautta, tiedostat että sinun on käytettävä omaa harkintakykyäsi sivustoihin liittyen.

Linkit verkkosivullemme

Sinulla on oikeus linkittää (mutta ei kopioida) verkkopalvelumme kotisivu edellyttäen, että olet ensin saanut meiltä kirjallisen suostumuksen, ja linkityksen on tapahduttava kohtuullisella ja lainmukaisella tavalla, ilman että siitä koituu haittaa maineellemme tai tekijä hyötyy maineestamme. Linkin ei tule antaa sellaista käsitystä, että me suosittellemme, hyväksymme tai olemme yhteistyössä tekijän kanssa, mikäli näin ei ole.

Sinulla ei ole oikeutta luoda linkkiä verkkosivullemme sellaisesta verkkosivustosta, jota et omista. Pidätämme oikeuden peruuttaa oikeus linkittämiseen ilman aikaisempaa ilmoitusta.

Verkkosivuamme ei saa esittää millään muulla sivulla, eikä sinulla ole oikeutta luoda linkkiä muuhun kuin verkkosivun kotisivuun. Verkkosivun, jota käytät linkittämiseen, tulee noudattaa meidän Hyväksyttävän käytön ehtojamme

Käyttäjien luoma sisältö

Verkkosivumme, sekä sosiaalisen median kanavamme, saattavat sisältää muiden käyttäjien tuottamaa sisältöä. Tätä sisältöä ei ole varmistettu tai hyväksytty meidän taholtamme, ja vaikka teemme parhaamme vastataksemme Hyväksyttävän käytön ehtojemme, loukkauksiin mahdollisimman nopeasti, emme ole vastuussa tästä sisällöstä. Sivustomme ja sosiaalisen median kanaviemme käyttäjien ilmaisemat mielipiteet eivät välttämättä vastaa meidän näkemyksiämme tai arvojamme.

Mikäli lataat tai lähetät meille mitä tahansa sisältöä, lupaat suoda meille ei-yksinomaisen oikeuden käyttää tuota sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen maailman laajuisesti, sekä luovut moraalisista oikeuksistasi suhteessa tuohon sisältöön. Vaikka sinulla on edelleen omia tekijänoikeuksiasi tai muita oikeuksia sisältöösi, meillä on oikeus vapaasti käyttää, editoida, muokata, kopioida, julkaista, paljastaa ja/tai jakaa materiaalisi sisältöä missä tahansa muodossa, mihin tahansa mediaan, mistä tahansa tarkoitusperästä. Oikeuksiemme mukaisesti tämä on meille maksutonta, jatkuvaa ja mahdollistaa lisenssin hankinnan.

Meidän velvollisuutemme sinua kohtaan

VERKKOSIVUMME TARJOTAAN "SELLAISENAAN" JA "KUIN SAATAVILLA" KÄYTETTÄVÄKSI JA SELAAMISEEN OMALLA VASTUULLASI ILMAN SUOSITUKSIA JA TAKUITA, JOKO ILMAISTUJA TAI OLETETTUJA (MUKAAN LUKIEN, MUTTA EI YKSINOMAISESTI, KAIKKI KAUPALLISET TAKUUT JA EHDOT, KUNTOILU TIETTYÄ TARKOITUSTA VARTEN, TITTELI, LOUKKAAMATTOMUUS, OIKEELLISUUS, VIKOJEN PUUTE, SAATAVUUS, KESKEYTTÄMÄTÖN KÄYTTÖ, ETTÄ SIVUSTON KÄYTTÖ SINUN OSALTASI NOUDATTAA SINUUN SOVELLETTAVIA LAKEJA, JA KAIKENLAISET VIHJATUT TAKEET JOKO KAUPANTEON TAI KÄYTÖN TAI LIIKEVAIHDON YHTEYDESSÄ). MATERIAALI JA TIEDOT VERKKOSIVULLAMME SAATTAVAT SISÄLTÄÄ TEKNISIÄ VIRHEELLISYYKSIÄ TAI KIRJOITUSVIRHEITÄ. EMME ANNA MITÄÄN TAKUITA TAI KUVAUKSIA LIITTYEN VERKKOSIVUMME SISÄLTÖÖN, TAI SILLÄ ESIINTYVIIN TIETOIHIN TAI MATERIAALEIHIN.

EMME TAKAA ETTÄ: (I) SIVUSTOMME ON JATKUVASTI SAATAVILLA, TAI OLLENKAAN SAATAVILLA; (II) SIVUSTO TÄYTTÄÄ SINUN VAATIMUKSESI; (III) SIVUSTOLLAMME ILMAISTU TIETO ON AJANTASAISTA, TÄYDELLISTÄ, TOTTA, TÄSMÄLLISTÄ TAI EI-HARHAANJOHTAVAA; (IV) SIVUSTON TOIMINTA ON KESKEYTYMÄTÖNTÄ TAI VAPAA VIRUKSISTA TAI VIRHEISTÄ; TAI (V) ETTÄ VIRHEET TULLAAN KORJAAMAAN. MIKÄÄN MEIDÄN TAI VALTUUTTAMAMME EDUSTAJAN SUULLISESTI TAI KIRJALLISESTI ANTAMA NEUVONANTO EI TOIMI TAKUUNA.

JOTKIN TUOMIOVALLAT EIVÄT SALLI EPÄSUORIEN TAKUIDEN POISSULKEMISTA, MISTÄ JOHTUEN JOTKIN TAI KAIKKI YLLÄMAINITUT ERITYISMAININNAT VOIVAT OLLA SOVELTUMATTA SINUUN. KEHOTAMME SINUA TARKISTAMAAN PAIKALLISEN LAIN.

Erityiset lait saattavat vaikuttaa lainsäädännöllisiin velvoitteisiimme sinulle tarjoamistamme tuotteista riippuen.

RIIPPUEN SOVELLETTAVASTA LAISTA, OTTAEN HUOMIOON VASTUUVELVOLLISUUDEN YKSITYISISTÄ VAHINGOISTA TAI EI-VAPAUTTAVISTA LAINSÄÄDÄNNÖLLISISTÄ OIKEUKSISTA JOITA SINULLA VOI OLLA, JOS OLET LUONNOLLINEN HENKILÖ, ME (VIRKAILIJAMME, JOHTAJAMME, TYÖNTEKIJÄMME, OSAKKAAMME TAI ASIAMIEHEMME) EMME MISSÄÄN TAPAUKSESSA: (A) OLE VASTUUSSA SINULLE SIVUSTOMME KÄYTÖSTÄ, SISÄLLÖSTÄ, TAI MATERIAALISTA, JOKA ESIINTYY TAI JOKA ON LINKITETTY SIVUSTOOMME (MUKAAN LUKIEN JA ILMAN RAJOITUKSIA KAIKKI SINULLE MISTÄ TAHANSA MEIDÄN SIVUSTOMME TIEDOISTA AIHEUTUVISTA HAITOISTA), TAI HAITOISTA, JOTKA JOHTUVAT VIRHEISTÄ, PUUTTEISTA, KESKEYTYKSISTÄ, TIEDOSTOJEN TAI SÄHKÖPOSTIVIESTIEN POISTOSTA, ERHEISTÄ, VIOISTA, VIRUKSISTA, VIIVÄSTYKSISTÄ PALVELUAJOISSA JA PALVELUNSIIRROSSA TAI MISTÄ TAHANSA SUORITUSVIRHEISTÄ, RIIPPUMATTA SIITÄ, JOHTUVATKO NE LUONNONILMIÖISTÄ, VIESTINNÄN EPÄONNISTUMISESTA, VARKAUDESTA, TUHOSTA TAI LUVATTOMASTA PÄÄSYSTÄ MEIDÄN TIEDOSTOIHIMME, TIETOIHIMME TAI PALVELUIHIMME; TAI (B) OLE VASTUUSSA SINULLE MISTÄÄN EPÄSUORISTÄ, ERITYISISTÄ, VÄLILLISISTÄ, SATUNNAISISTA, RANKAISEVISTA TAI VAROITUKSELLISISTA VAHINGOISTA TAI VAHINGOISTA, JOTKA KOITUVAT LIIKEARVON TAI LIIKEVOITTOJEN MENETYKSESTÄ, HÄVIÖSTÄ, VARKAUDESTA TAI TIETOJEN VIRHEELLISYYDESTÄ, TAI KYVYTTÖMYYDESTÄ KÄYTTÄÄ VERKKOSIVUAMME TAI SEN OMINAISUUKSIA. VOIT KORJATA ASIAN VAIN LOPETTAMALLA SIVUSTOMME KÄYTÖN. EDELLÄ MAINITTU VASTUURAJOITUS ON VOIMASSA TÄYSIMÄÄRÄISESTI JA NIIN KAUAN, KUIN KYSEENOMAINEN LAKI JA TUOMIOVALTA SEN SALLII.

TUOMIOVALTASI VOI OLLA SALLIMATTA NÄITÄ VASTUURAJOITUKSIA, JOTEN SE KOKONAISUUDESSAAN TAI JOKIN SEN OSA VOI OLLA SOVELTUMATTA SINUUN. KEHOTAMME SINUA TARKISTAMAAN PAIKALLISEN LAIN.

Sovellettava laki

Englannin lakia sovelletaan näihin Ehtoihin ja sinun käytökseesi verkkosivullamme, ja Englannin tuomioistuimilla on yksinomainen toimivalta liittyen mihin tahansa nostamiisi kanteisiin tai vaateisiin. Jos olet kuluttaja ja asut Euroopan unionin sisällä, sinulla voi olla oikeuksia siirtää vaateesi asuinmaasi tuomioistuimen alle.

Sivustomme toimii Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja se on tarkoitettu käytettäväksi ja selattavaksi siinä maassa, jonka maakohtainen koodi esiintyy verkkosivun URL-osoitteessa (esimerkiksi .de tarkoittaa Saksaa). Verkkosivuamme ei ole suunnattu, eikä tarkoitettu, minkäänlaiseen jakeluun tai käyttöön, niin henkilöiden kuin hallinnollisten virastojen taholta, missään sellaisessa tuomiovallassa tai maassa, missä sivustomme julkaisu, saatavuus, jakelu tai käyttö olisi vastoin paikallista lakia tai sääntöjä. Mikäli päätät kirjautua sivullemme eri maasta, kuin mitä maakohtainen koodi verkkosivun url-osoitteessa antaa ymmärtää, on sinun vastuullasi toimia soveltuvien lakien mukaisesti.

Näihin Yleisiin Ehtoihin sovelletaan mahdollisia lakisääteisiä oikeuksiasi, mikäli olet luonnollinen henkilö. Mikäli jokin näiden Ehtojen osa todetaan laittomaksi, pätemättömäksi, tai mistä tahansa syystä toimeenpanokelvottomaksi, osio jätetään huomiotta eikä sillä ole vaikutusta jäljelle jäävien osioiden oikeellisuuteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

Ota meihin yhteyttä

Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen oheisiin Ehtoihin, ole hyvä ja kirjota meille osoitteeseen: customer.services@quornfoods.com

Päivitetty: 26. maaliskuuta 2018

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.