Skip to main content
TuotetiedotRESEPTI-IDEOITAVastaavia tuotteita

Juhlarulla

Erilaiset paistit ovat perinteinen valinta juhlapöytään. Quorn Juhlarulla tarjoaa kasvissyöjille sopivan version, joka on yhtä maukas, mutta sisältää vähemmän tyydyttynyttä rasvaa. Valitse vain lisukkeesi!

127 kcal
(Per 100g)

4g rasvaa

Gluteeniton

Jäädytetty

Tuotetiedot

GLUTEENITON

Pakkauskoko: 400g (jäädytetty)

Ainekset

Mycoprotein (sieniproteiini) (65 %), hydratoitu vapaan kanan munanvalkuainen, sipuli, rapsiöljy, maitoproteiini, luontaiset aromit (mm. savuaromi, väri: rautaoksidi), sakeuttamisaineet: kalsiumkloridi, kalsiumasetaatti; suola, savustettu vesi.

ALLERGIAINFO: Allergisoivat ainesosat on merkitty lihavoidulla tekstillä.

Ravintosisältö

Yleisimpiä arvoja Per 100g
Energiaa - kJ 531
kcal 127
Rasvaa 4,0g
josta tyydyttynyttä rasva 0,3g
Hiilihydraatteja 4,9g
josta sokereita 0g
Kuitua 5,1g
Proteiinia 15g
Suolaa 1,4g

Valmistusohjeet

Jäädytetty

Quorn Juhlarulla (400g)

Kypsennä suoraan pakasteesta. Poista pahvipakkaus ja muovitarjotin.

(uunissa) 55 MIN

Älä poista kalvoa ja jätä metalliset pidikkeet paikoilleen. Lävistä kalvo terävällä veitsellä paistin ympäriltä vähintään kuusi kertaa varmistaen, että se on lävistetty kokonaan. Esilämmitä uuni ja syvä paistovuoka 220 °C, kiertoilmalla 200°C tai kiertoilmalla 200 °C lämpötilaan tai kaasu-uunissa asetuksella 7. Kypsennä uunin keskitasolla 55 minutes. Ota varovasti pois uunista ja jätä lepäämään viiden minuutin ajaksi. Poista kalvo ja metalliset pidikkeet, paloittele ja tarjoile.

VAROITUS: Tuote, kalvo ja pidikkeet ovat kuumia.

Tähän liittyviä kysymyksiä

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

Miten kauan Quorn-tuote säilyy jääkaapissa kypsentämisen jälkeen?

Voit säilyttää syömättä jääneet Quorn-tuotteet jääkaapissa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että tuote on kylmä. Peitä se ja jäähdytä sen jälkeen. Suosittelemme syömään loput tuotteesta 48 tunnin kuluessa. Varmista lämmittäessä, että tuote on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä tuotetta toista kertaa.

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki tuotteet

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.