Skip to main content

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Quorn Foods kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojelemaan ja käsittelemään henkilötietojasi tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten ja miksi keräämme, käytämme ja säilytämme henkilötietojasi sekä miten niistä huolehdimme. Tämä tietosuojaseloste on kerrostettu siten, että jos luet sitä verkkosivuillamme, voit siirtyä suoraan eri alueille alta.

 1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KEITÄ ME OLEMME
 2. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA
 3. MITEN HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN
 4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI
 5. HENKILÖTIETOJESI LUOVUTTAMINEN
 6. MAAT, JOIHIN HENKILÖTIETOJASI LUOVUTETAAN JA MIKSI
 7. TIETOTURVA
 8. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN
 9. LAINMUKAISET OIKEUTESI

1. TÄRKEÄÄ TIETOA JA KEITÄ ME OLEMME

TÄMÄN TIETOSUOJASELOSTEEN TARKOITUS

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan, miten keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi. On tärkeää, että luet tämän tietosuojaselosteen sekä muut tietosuojaa koskevat mahdolliset selosteemme, joita saatamme julkaista tietyissä olosuhteissa tai kerätessämme tai käsitellessämme henkilötietojasi. Näin saat kattavat tiedot siitä, miten ja miksi käsittelemme tietojasi. Tämä tietosuojaseloste ei korvaa aikaisemmin julkaisemiamme selosteita, vaan täydentää niitä.

REKISTERINPITÄJÄ

Rekisterinpitäjänä ja henkilötiedoistasi vastaavana toimii Marlow Foods Limited (toiminimellä Quorn Foods) (”Quorn Foods”, ”me” tai ”meidän”), joka on rekisteröity Englannissa ja Walesissa kaupparekisterinumerolla 01752242 ja jonka rekisteröity toimipaikka sijaitsee osoitteessa Station Road, Stokesley, TS9 7AB, U.K.

Olemme nimenneet tietosuojavastaavan, joka on vastuussa tähän tietosuojaselosteeseen liittyvistä kysymyksistä. Mikäli sinulla on kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä, ota meihin yhteyttä alla oleviin osoitteisiin tai täyttämällä oheinen yhteydenottolomake.

YHTEYSTIEDOT

Tietosuojavastaavan nimi tai titteli: David Bigley

Sähköpostiosoite: dataprivacy@marlowfoods.com.

Postiosoite: Data Privacy, c/o IT Team, Quorn Foods, Station Road, Stokesley, North Yorkshire, TS9 7AB.

Sinulla on oikeus tehdä valitus milloin tahansa Yhdistyneen kuningaskunnan tietosuojavaltuutetun toimistoon: Information Commissioner’s Office (ICO) (www.ico.org.uk). Arvostaisimme kuitenkin mahdollisuutta vastata huolenaiheisiisi ennen kuin lähestyt tietosuojavaltuutettua, joten otathan ensin meihin yhteyttä.

MUUTOKSET TIETOSUOJASELOSTEESEEN

Tämä versio on päivitetty viimeksi 17. elokuuta 2023. Aikaisemmat versiot saa ottamalla meihin yhteyttä. Ilmoitamme muutoksista tietosuojakäytäntöön tällä verkkosivulla.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT

Verkkosivustomme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille, liitännäisiin sekä sovelluksiin. Napsauttamalla tällaisia linkkejä tai sallimalla niiden yhteydet saatat antaa kolmansien osapuolten kerätä tai jakaa tietoja sinusta. Emme valvo näitä kolmansien osapuolten verkkosivustoja, emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta. Poistuessasi verkkosivultamme suosittelemme, että luet jokaisen vierailemasi verkkosivun tietosuojaselosteen.

2. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME SINUSTA

Henkilötiedot (henkilödata) käsittävät kaikki sellaiset tiedot, joista yksityishenkilö on mahdollista tunnistaa. Niihin eivät lukeudu tiedot, joista henkilötiedot on poistettu (anonyymi data).

Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää sinuun liittyviä tietoja, mukaan lukien ns. erityisluokitellut henkilötiedot, seuraavasti:

 • Henkilötiedot, kuten nimi ja titteli.
 • Yhteystiedot, kuten osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.
 • Tekniset tiedot, kuten IP-osoite, aikavyöhyke- ja sijaintiasetukset, verkkoliikenteen tiedot, lokitiedot, käyttöjärjestelmä ja selaimen tyyppi, sekä muu teknologia laitteissa, joilla käytät sivustoamme.
 • Käyttötiedot sisältävät tietoja tavoista, joilla käytät verkkosivustomme ja miten selaimesi on vuorovaikutuksessa sivuston kanssa.
 • Markkinointi- ja viestintätiedot sisältävät markkinointiviestien ja muiden viestien vastaanottamisen valintasi.
 • Työhakemustiedot sisältävät sinua koskevia tietoja, kuten uskonto, etninen tausta ja seksuaalinen suuntautuminen sekä työkokemus- ja pätevyystiedot.
 • Kuluttajajäsentiedot sisältävät tiedot, joita luovutat osana mahdollista kuluttajakerhomme jäsenyyttä, mukaan lukien ruoka- ja makumieltymystesi tapaiset terveystiedot, ruoka-allergiat ja -yliherkkyydet sekä yleiset talouteesi ja sen ikäryhmiin liittyvät tiedot.

Alla kuvatuissa rajoitetuissa olosuhteissa saatamme käsitellä myös erityisluokiteltuja henkilötietoja. Tämä sisältää tiedot, joista voi selvitä seuraavaa:

 • rotu- tai etninen tausta
 • uskonnolliset tai elämänkatsomukselliset vakaumukset
 • yksilöllinen terveydentila
 • yksilöllinen seksuaalinen suuntautuminen.

Näitä henkilötietoluokkia pidetään arkaluontoisina, ja niitä saattavat koskea lainsäädännölliset erityissuojausvaatimukset. Käsittelemme erityisluokiteltuja henkilötietoja erityisen huolellisesti ja lainsäädännöllisten velvoitteidemme mukaisesti. Käytämme tämäntyyppisiä tietoja ainoastaan silloin, kun siihen on erityiset ja oikeutetut perusteet.

Voimme myös kerätä, käyttää ja jakaa Koontidataa – esimerkiksi tilastotietoja ja demografisia tietoja liittyen verkkoselailuun ja verkkoselailun tapoihin – mihin tahansa tarkoituksiin, esimerkiksi järjestelmähallintaan. Koontidata voi olla peräisin henkilötiedoistasi, mutta laki ei käsittele sitä henkilötietona, sillä tiedot eivät suoraan tai epäsuorasti paljasta henkilöllisyyttäsi.

3. MITEN HENKILÖTIETOJASI KERÄTÄÄN?

Käytämme eri tapoja kerätäksemme tietoja sinusta ja sinulta, mukaan lukien:

 • Suora vuorovaikutus. Saatat luovuttaa meille tietoja esimerkiksi täyttämällä lomakkeita, olemalla meihin yhteydessä postitse, puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisessa mediassa, tai osallistumalla järjestämiimme virtuaalisiin kokouksiin tai tapahtumiin. Tämä käsittää henkilötiedot, joita luovutat, kun:
  • tilaat markkinointimateriaalia itsellesi;
  • luovutat henkilötietojasi tapahtumissa;
  • osallistut kilpailuun, kampanjaan tai kyselyyn;
  • käytät verkkosivustomme interaktiivista toiminnallisuutta;
  • otat meihin yhteyttä kysely- tai valitustarkoituksissa tai annat palautetta;
  • edustat yritystäsi ensisijaisena yhteyshenkilönä, Quorn Foodsin alihankkijana ja/tai asiakkaana; tai
  • päätät osallistua kuluttajakerhoomme tai muuhun tutkimukseen.
 • Työnhakuportaalit tai verkkosivustot ja rekrytointitoimistot – Saatamme kerätä ja käsitellä luovuttamiasi henkilötietoja työ- tai harjoittelupaikkaa koskevan hakemuksesi käsittelyn avuksi.
 • Automatisoitu tekniikka ja vuorovaikutus. Käyttäessäsi sivustoamme saatamme automaattisesti kerätä Käyttötietoja ja Teknisiä tietoja koskien laitteistoasi, verkkoselailutoimiasi ja -tottumuksiasi sekä yleistä internetin käyttöäsi. Keräämme tietoja käyttämällä evästeitä ja muita vastaavia teknologioita (lisätietoa saat Evästepolitiikastamme).

4. MITEN KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI

Käytämme henkilötietojasi vain lain niin salliessa. Yleisimmät henkilötietojen käsittelyn käyttötilanteet ovat:

 • Kun teemme sopimuksen kanssasi tai toteutamme sitä.
 • Kun henkilötietojen käsittely on meidän (tai kolmannen osapuolen) oikeutettujen etujen mukaista ja tarpeellista, eivätkä perusoikeutesi kumoa näitä oikeuksia.
 • Kun meidän on noudatettava juridisia velvoitteita.
 • Joissain tilanteissa saatamme käyttää suostumusta laillisena perusteena henkilötietojesi käsittelylle, esimerkiksi kun luovutat meille henkilötietojasi vapaaehtoisesti osana kuluttajakerhoomme osallistumista tai suoramarkkinointiviestinnän lähettämiseen. Sinulla on oikeus perua suostumuksesi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä.

HENKILÖTIETOJESI KÄYTTÖTARKOITUKSET

Seuraavassa on kuvaus kaikista tavoista, joilla saatamme käyttää henkilötietojasi.

Käyttötarkoitus/aktiviteetti Tietojen tyyppi
Asiakassuhteen hoitaminen kanssasi, mukaan lukien asiakasyhteydenottojen, asiakaskyselyiden, valitusten tai kiistojen käsittely Henkilöllisyys, yhteystiedot, markkinointi ja viestintä, terveys (allergeenitiedot mukaan lukien)
Organisaatioidemme välisen suhteen hoitaminen (yritysasiakkaat tai alihankkijat) Henkilötiedot, yhteystiedot, yritysyhteystiedot
Jotta voit osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai kyselyihin tai jättää arvostelun Henkilötiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, markkinointi- ja viestintätiedot
Tiedon jakaminen uusista tuotteista, sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista, kampanjoista tai tuotteisiimme liittyvistä erikoistarjouksista Henkilötiedot, yhteystiedot, käyttötiedot, tekniset tiedot, markkinointi- ja viestintätiedot
Liiketoimintamme ja tämän verkkosivuston ylläpitäminen ja suojaaminen (mukaan lukien ongelmien selvittäminen, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, raportointi ja tietojen säilyttäminen) Henkilötiedot, yhteystiedot, tekniset tiedot
Data-analytiikan käyttö, jotta voimme parantaa verkkosivustoamme, tuotteita/palveluitamme, markkinointiamme, asiakassuhteita ja asiakaskokemuksia sekä kartoittaa trendejä Tekniset tiedot, käyttötiedot
Työhakemusten käsittely Henkilötiedot, yhteystiedot, työhakemustiedot (mukaan lukien rotu tai etninen tausta, uskonnollinen vakaumus ja seksuaalinen suuntautuminen)
Kuluttajakerhomme toiminta ja hallinnointi, mukaan lukien tuotekokeilut ja palaute-/keskusteluryhmät Henkilötiedot, yhteystiedot, markkinointi- ja viestintätiedot, terveystiedot (allergeenitiedot mukaan lukien)

Henkilötietojesi käsittelyn laillinen peruste

 • Suostumus: Kun olet antanut suostumuksesi käsittelyyn, mukaan lukien tilanteet, joissa olet pyytänyt meiltä tietoa, antanut tietosi markkinointitarkoituksiin tai suostunut osallistumaan kuluttajakerhoomme ja luovuttanut tietoja osana osallistumistasi;
 • Sopimus: Kanssasi tekemämme sopimuksen tekemiseksi, täytäntöönpanemiseksi tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi pyynnöstäsi;
 • Juridiset velvoitteet: Kun käsittely on tarpeen juridisten velvoitteidemme noudattamiseksi;
 • Oikeutettu etu: Kun henkilötietojen käsittely tapahtuu oikeutetun edun saavuttamiseksi ja perusteet käsittelylle ovat riittävän painavat tietosuojaoikeuksiisi nähden (mukaan lukien tietojemme pitäminen ajan tasalla, tuoteturvallisuudesta huolehtiminen, kuluttajien ja tuotteidemme tai palveluidemme välisen vuorovaikutuksen tutkiminen, liiketoimintamme kehittäminen, markkinointistrategiamme perusteleminen, palkintojen myöntäminen, kyselyvastaukseen tai yhteydenottoon vastaaminen, uusien työntekijöiden rekrytointi, tasavertaisuuden seuranta ja raportointi, liiketoimintamme pyörittäminen, hallinto- ja IT-palvelut, verkon turvallisuus, petosten ehkäisy, tai osana yritys- tai yritysryhmäjärjestelyjä).

Ota yhteyttä, jos haluat tarkempaa tietoa oikeudellisista perusteista, joita käytämme henkilötietojesi käsittelemiseksi.

TARJOUSKAMPANJAMME

Saatamme käyttää tietojasi määritelläksemme, minkä uskomme kiinnostavan sinua, mitä mahdollisesti tarvitset tai mikä vastaa yleisiä kiinnostuksen kohteitasi. Tämän avulla määrittelemme sinulle mahdollisesti relevantit tuotteet ja tarjoukset (kutsumme tätä markkinoinniksi). Saat meiltä markkinointiviestintää vain, jos olet pyytänyt meiltä tietoja tai antanut meille henkilötietosi markkinointitarkoituksiin, etkä ole kieltänyt markkinointiviestien lähettämistä.

KOLMANSIEN OSAPUOLTEN MARKKINOINTI

Pyydämme nimenomaisen suostumuksen sinulta etukäteen ennen kuin jaamme henkilötietojasi kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin.

MARKKINOINNIN KIELTÄMINEN

Voit pyytää meitä tai kolmansia osapuolia lopettamaan markkinointiviestien lähettämisen sinulle koska tahansa ottamalla meihin yhteyttä milloin tahansa osoitteeseen unsubscribe@quornfoods.com. Markkinointiviestien lähettämisen kieltäminen ei vaikuta henkilötietojen käsittelyyn muiden kuin suostumukseen perustuvien, lain sallimien käyttötarkoitusten osalta. Jos haluat perua osallistumisesi kuluttajakerhoomme, ota yhteyttä osoitteeseen customer.services@quornfoods.com.

EVÄSTEET

Löydät tietoja sivustolla quorn.fi käyttämistämme evästeistä täältä.

Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen customer.services@quornfoods.com saadaksesi tietoa sivustollamme käyttämistämme evästeistä.

KÄYTTÖTARKOITUKSEN MUUTOS

Käytämme henkilötietojasi vain käyttötarkoituksiin, joihin tiedot on kerätty, ellei meillä ole kohtuullista perustetta käyttää tietoja toiseen, alkuperäisen tarkoituksen kanssa yhteensopivaan tarkoitukseen. Mikäli haluat selvityksen siitä, miten alkuperäinen ja uusi käyttötarkoitus vastaavat toisiaan, ota meihin yhteyttä.

Otathan huomioon, että saatamme käsitellä tai paljastaa henkilötietojasi ilman tietoasi tai suostumustasi yllä mainittujen sääntöjen mukaisesti, jos laki niin velvoittaa tai sallii. Tähän lukeutuu tiedonvaihto muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa petosten torjumiseksi.

5. HENKILÖTIETOJESI LUOVUTTAMINEN

Meillä saattaa olla tarve luovuttaa henkilötietojasi seuraaville osapuolille:

 • Muut Quorn Foods -konsernin yritykset, mukaan lukien Quorn Foods Inc. Yhdysvalloissa, Quorn Foods Sweden AB Ruotsissa ja Quorn Smart Life GmbH Saksassa;
 • Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat asiakaspalvelua, markkinointipalveluita ja IT- tai järjestelmähallinnan tukea tai jotka tukevat kuluttajakerhoamme;
 • Asiantuntijapalvelut, mukaan lukien asianajajat, pankkiirit, tilintarkastajat sekä vakuutusasiantuntijat, jotka tarjoavat pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluita;
 • Verovirasto, tarkastajat ja muut viranomaiset, jotka edellyttävät ulkoista raportointia liittyen tietojen käsittelyyn tietyissä olosuhteissa;
 • Kolmannet osapuolet, joille saatamme myydä, siirtää tai fuusioida osia liiketoiminnastamme tai omistuksistamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä ostamaan muita yrityksiä tai fuusioitumaan niiden kanssa. Mikäli liiketoiminnassamme tapahtuu muutoksia, uudet omistajat saattavat käyttää henkilötietojasi tämän ilmoituksen mukaisesti.

Edellytämme, että kaikki kolmannet osapuolet kunnioittavat tietojesi luottamuksellisuutta ja käsittelevät tietojasi lain mukaisesti. Emme salli ulkopuolisten palveluntarjoajien käyttää henkilötietojasi omiin käyttötarkoituksiinsa. Sallimme henkilötietojesi käytön vain tiettyihin, ohjeistuksemme mukaisiin tarkoituksiin.

6. MAAT, JOIHIN HENKILÖTIETOJASI LUOVUTETAAN JA MIKSI

Kaikki sinulta tai sinusta keräämämme henkilötiedot säilytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Euroopan talousalueella. Jos olet ottanut meihin yhteyttä Yhdysvalloista ja Sveitsistä, tietojasi saatetaan säilyttää ja käsitellä myös kyseisissä maissa.

Koska Quorn Foods toimii maailmanlaajuisesti, henkilötietojasi saatetaan siirtää yli maarajojen. Tämä osio selventää tilanteita, joissa näin saattaa käydä, sekä miten suojelemme yksityisyyttäsi ja oikeuksiasi.

Meidän saattaa olla ajoittain tarpeen siirtää henkilötietoja konsernimme yrityksille tai ulkoiselle yhteistyökumppanille tai kolmannelle osapuolelle Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Kun siirrämme henkilötietojasi Yhdistyneen kuningaskunnan tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistamme aina, että tietosi suojataan vastaavalla tasolla. Varmistamme, että:

 • henkilötiedot siirretään maahan, jossa on riittävän tasoiset henkilötietojen suojauskäytännöt;
 • käytössä on riskiarvioon perustuvat asianmukaiset turvakäytännöt (kuten tietyt sopimukset, jotka ovat Yhdistyneen kuningaskunnan ICO:n tai, EU:n GDPR-lainsäädännön niin vaatiessa, Euroopan komission hyväksymiä), joilla varmistetaan siirrettyjen henkilötietojen nauttivan edelleen Yhdistyneen kuningaskunnan tai EU:n tietosuojalakeja vastaavaa suojaa;
 • olet ohjeistanut näin tai antanut suostumuksesi.

Jos haluat tietää enemmän henkilötietojesi siirtämisestä maarajojen yli, voit ottaa yhteyttä tietosuojajohtajaamme osoitteeseen dataprivacy@marlowfoods.com.

7. TIETOTURVA

Käytössämme ovat asianmukaiset tietoturvatoimenpiteet, joilla estämme henkilötietojesi katoamisen vahingossa, niiden luvattoman käytön tai niihin pääsyn, niiden muuttamisen tai paljastumisen. Lisäksi olemme rajanneet käyttöoikeuden henkilötietoihisi vain sellaisille työntekijöille, asiamiehille, alihankkijoille ja muille kolmansille osapuolille, joilla on liiketoiminnallinen peruste tietojen käyttöön. He käsittelevät henkilötietojasi vain ohjeidemme mukaisesti, ja heitä sitoo salassapitovelvollisuus.

Käytössämme ovat suojatoimenpiteet mahdollisten henkilötietoihin liittyvien tietovuotojen varalta. Ilmoitamme tietovuodoista sekä sinulle sekä vastaavalle lailliselle taholle tilanteen tai lain niin vaatiessa.

8. HENKILÖTIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen niiden alkuperäisten keräystarkoitusten kannalta, sekä lainsäädännöllisiin, kirjanpidollisiin ja raportointiin liittyviin vaateisiin liittyen.

Voidaksemme päätellä sopivan ajan henkilötietojesi säilyttämiseen, otamme huomioon henkilötietojen laajuuden, luonteen ja arkaluontoisuuden sekä tietojen luvattomasta käytöstä tai paljastumisesta mahdollisesti koituvan haitan. Otamme myös huomioon käyttötarkoituksen, jota varten tietojasi on käsitelty, arvioidaksemme voisiko lopputulosta saada aikaan muin keinoin, sekä mitkä lakisääteiset vaatimukset soveltuvat tilanteeseen. Tiedot erityyppisten henkilötietojen säilytysajoista löytyvät säilytyskäytännöistämme, jotka voit pyytää ottamalla meihin yhteyttä.

On tärkeää, että sinusta säilyttämämme tiedot ovat totuudenmukaisia ja ajantasaisia. Pyydämme sinua ilmoittamaan meille, mikäli henkilötiedoissasi tapahtuu muutoksia asiakassuhteen aikana.

9. LAINMUKAISET OIKEUTESI

Laki henkilötietojen käsittelystä suo sinulle tietyissä tilanteissa oikeuksia suhteessa henkilötietoihisi. Oikeuksiin lukeutuvat:

 • Oikeus pyytää nähdä henkilötietosi (tunnetaan myös rekisteröidyn käyttöoikeuspyyntönä). Näin saat kopion säilyttämistämme henkilötiedoistasi sekä mahdollisuuden tarkistaa, että käsittelemme niitä lain mukaisesti.
 • Oikeus pyytää henkilötietojesi korjaamista. Näin voit korjauttaa mahdolliset sinusta säilyttämämme puutteelliset tai väärät tiedot. Meidän saattaa kuitenkin olla tarpeen varmistaa luovuttamiesi uusien tietojen oikeellisuus.
 • Oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Näin voit pyytää meitä poistamaan henkilötietojasi.
 • Oikeus kieltää henkilötietojesi käyttötilanteissa, joissa perusteena on (meidän tai kolmannen osapuolen) oikeutettu etu ja joissa käyttö rikkoo perusoikeuksiasi tai -vapauksiasi. Joissain tapauksissa saatamme näyttää toteen, että meillä on tietojesi käsittelyyn oikeutetut perusteet, jotka ohittavat oikeutesi ja vapautesi.
 • Oikeus pyytää rajoitusta henkilötietojesi käsittelyyn. Näin voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn.
 • Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle Huomaa, että tämä oikeus koskee ainoastaan automatisoituja tietoja.
 • Oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn tilanteissa, joissa käsittelyn perusteena on suostumus. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen perumista tapahtuneen käsittelyn lainmukaisuuteen. Jos perut suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai palveluita Tarvittaessa ilmoitamme tästä suostumuksesi perumisen yhteydessä.

Mikäli haluat käyttää jotain oikeuksistasi, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen dataprivacy@marlowfoods.com.

Henkilötietojesi tarkastelusta tai muiden oikeuksiesi käyttämisestä ei peritä maksua. Voimme kuitenkin periä sinulta kohtuulliseksi katsomamme korvauksen, mikäli pyyntösi on selkeästi perusteeton, toistuva tai kohtuuton. Vastaavasti voimme myös pidättää oikeuden olla vastaamatta pyyntöösi näissä olosuhteissa.

Saatamme tarvita todistuksen henkilöllisyydestä. Tämä tietoturvatoimenpide takaa, että henkilötietojasi ei luovuteta sellaisille henkilöille, joilla ei ole oikeutta tietojen saamiseen.

Pyrimme vastaamaan kaikkiin hyväksyttäviin pyyntöihin kuukauden sisällä. Ajoittain tämä voi viedä pidempään kuin kuukauden, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai olet tehnyt useampia pyyntöjä. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme asiasta sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.