Skip to main content
TuotetiedotRESEPTI-IDEOITAVastaavia tuotteita

Quorn Rouhe

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Quorn Rouhe on verrattoman monikäyttöistä ja sopii monenlaisiin herkullisiin ja terveellisiin aterioihin. Voit kokeilla sitä vaikkapa tuhtiin bolognese-kastikkeeseen, tuliseen chiliin tai mehukkaisiin burgereihin – mitä mielesi tekeekin! Siinä on myös runsaasti proteiinia ja vähän tyydyttynyttä rasvaa.

105 kcal
(Per 100g)

2g rasvaa

Gluteeniton

Jäädytetty

Tuotetiedot

RUNSAASTI PROTEIINIA

GLUTEENITON

EI SOIJAA

Pakkauskoko: 800g (jäädytetty)

Ainekset

Mycoprotein (92 %), hydratoitu vapaan kanan munanvalkuainen, karamellisoitu sokeri, sakeuttamisaineet: kalsiumkloridi, kalsiumasetaatti; gluteeniton ohramallasuute.

Allergisoivat ainesosat, mukaan lukien gluteenia sisältävät viljat, on merkitty lihavoidulla tekstillä.

Ravintosisältö

Yleisimpiä arvoja Per 100g
Energiaa - kJ 441
kcal 105
Rasvaa 2,0g
josta tyydyttynyttä rasva 0,5g
Hiilihydraatteja 4,5g
josta sokereita 0,6g
Kuitua 5,5g
Proteiinia 15g
Suolaa 0,30g

Valmistusohjeet

Jäädytetty

Rouhe (800g)

(liedellÄ) 10 MIN

Kypsennä suoraan jäisenä. Ohjeet puolikasta pakkausta varten.

Quorn Rouhe on kätevää käyttää. Voit tehdä siitä monia suosikkiruokia. Valmista haluamasi kastike (n. 500g) ja lisää jäinen Quorn Rouhe (300g). Peitä ja anna hautua 10 minuuttia. Sekoita välillä.

Valmistusaika voi vaihdella laitteesta riippuen. Varmista, että tuote on kauttaaltaan tulikuuma ennen tarjoilua.

Tähän liittyviä kysymyksiä

Miten Quorn Rouhe valmistetaan?

Voit valmistaa Quorn Rouheen usealla tavalla. Se on monipuolinen ainesosa, josta on helppo tehdä herkullisia reseptejä nopeasti. Löydät Quorn Rouheen valmistusohjeet täältä. Syömättä jääneet osat voit pakastaa tai säilyttää jääkaapissa ja nauttia kiirepäivänä.

Voinko pakastaa Quorn-tuotteen kypsentämisen jälkeen?

Kyllä. Quorn-tuotteen voi pakastaa kypsentämisen jälkeen. Varmista, että annos on kylmä ennen pakastamista. Jos annoksen muut ainekset sopivat pakastettavaksi, tuote säilyy pakastimessa noin kuukauden.

Kun haluat nauttia tuotteen, sulata se ensin jääkaapissa. Lämmitä se sitten 24 tunnin kuluessa. Varmista, että ruoka on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua.

Voiko Quorn-annoksen lämmittää uudelleen?

Quorn-tuotteen uudelleen lämmittäminen on turvallista, kunhan se on säilytetty kylmässä ja se syödään 48 tunnin kuluessa. Varmista, että annos on kauttaaltaan kuuma ennen tarjoilua. Älä lämmitä ruokaa uudelleen toistamiseen.

RESEPTI-IDEOITA

Laita hihat heilumaan keittiössä ja valmista herkullisia lihattomia aterioita reseptiemme avulla. Säästät ympäristöä mausta tinkimättä – täydellinen yhdistelmä.

Katso kaikki reseptit

Saatat pitää myös näistä

Katso kaikki tuotteet

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.