Skip to main content

Lähtökohtamme pakkauksiin

Pakkauksilla on meille merkitystä. Pyrimme käyttämään sellaisia pakkauksia, jotka tarjoavat oikean tasapainon tuotteiden laadun varmistamisen, ruokajätteen minimoinnin ja ympäristövaikutusten minimoinnin välillä.

Ekologiset pakkaukset

Pyrimme varmistamaan mahdollisimman suuren osan pakkauksistamme uusiutuvista ja kierrätettävistä materiaaleista. Vähennämme myös käytetyn pakkausmateriaalin määrää. Töitä parannusten eteen on tehtävä jatkossakin, mutta suunta on oikea.

Hyviä ratkaisuja

Kaikki käyttämämme pahvi on peräisin hyväksytyistä, hallinnoiduista ja kestävistä lähteistä

Käytämme kaikissa ulkopakkauksissa kierrätettyä pahvia

Olemme suunnitelleet pakastepakkauksemme uudelleen siten, että niissä on vähemmän materiaalia, mutta ne pitävät silti kaiken tuoreena ja maistuvana

We’re proud to co-sign the WRAP Plastic Pact

Kierrätystiedot

Voit kierrättää*

Folioastiat

Muovipussit

Läpinäkyvät tarjottimet

Pahvimuotit

Pahvikuoret

Et voi (vielä) kierrättää

Kelmu osassa tarjotintuotteitamme

(selvitämme kierrätysvaihtoehtoja, seuraa mitä tapahtuu!)

* Tutustu paikallisiin kierrätys- ja jätteenkäsittelyohjeisiin

NAUDALLE KYYTIÄ

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90 % vähemmän kovaa rasvaa kuin naudanlihaversio†[1]

Tiedonlähteet: † Globaali keskiarvo, 1. McCance and Widdowson (2019)

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.