Raikas ja terveellinen vaihtoehto kesäruoille löytyy maukkaasta itämaisvaikutteisesta buddhakulhostamme. Se on omiaan grilliin, mutta sopii myös pannulla kypsennettäväksi.
Valmistaaksesi vartaat, aseta Quorn-fileet ja ananassiivut valmiiksi liuotettuihin puisiin varrastikkuihin. Jätä sivummalle odottamaan.
Teriyaki-marinadia varten pistä kaikki ainekset pieneen paistinpannuun ja paista miedolla lämmöllä. Sekoita hyvin keskenään kunnes kastike sakenee. Sivele kolme neljäsosaa kastikkeesta vartaisiin.
Aseta vartaat kuumaan kaasu- tai hiiligrilliin ja paista niitä 12-15 minuutin ajan välillä käännellen, niin että ne kypsyvät tasaisesti. Kun vartaat ovat kypsiä, irrota fileet ja ananas vartaista. Viipaloi fileet poikittain ja pilko ananassiivut. Jätä sivummalle odottamaan.
Salaattia varten sekoita kvinoa, salaatinlehdet, punakaali, paprika, porkkana ja kevätsipuli suuressa kulhossa. Jaa salaatti neljään ruokakulhoon ja täytä ne buddhakulholle ominaisesti grillatuilla fileillä ja ananaksella, edamamepapuilla, kurkkusiivuilla ja retiisillä. Koristele korianterilla, punaisella chilillä, seesaminsiemenillä, maapähkinärouheella ja limettisiivuilla. Valuta kulhojen pinnalle loput teriyaki-marinadista.