Grillatut Teriyaki-Quorn-fileet ja Ananas-Buddhakulho 3 out of 5, 1 based on 6 ratings

Reseptit

Grillatut Teriyaki-Quorn-fileet ja Ananas-Buddhakulho

6

Arvioi tämä resepti

Raikas ja terveellinen vaihtoehto kesäruoille löytyy maukkaasta itämaisvaikutteisesta buddhakulhostamme. Se on omiaan grilliin, mutta sopii myös pannulla kypsennettäväksi.

280 Kcal Per Annos
Annosmäärä 4
40 mins

Ainekset

Vartaat:

  • 1 pkt Quorn-fileitä, sulatettuna
  • 2 ananasviipaletta, tuoreena tai purkista

Teriyaki-marinadi:

  • 150ml vettä
  • 3 rkl Tamari-soijakastiketta
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 1 rkl Mirin-viinietikkaa
  • ½ rkl vaahterasiirappia
  • ½ rkl Arrowfoot-jauhetta
  • 1 hienonnettu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä, raastettuna
  • ¼ tl mustapippuria

Salaatti:

  • 1 pkt esikeitettyä kvinoaa
  • 80g romainesalaattia, revittynä
  • 50g punakaalia, revittynä
  • ½ paprikaa, hienoksi viipaloituna
  • 1 porkkana, raastettuna
  • 2 kevätsipulia, hienoksi viipaloituna

Koristeet:

  • 80g keitettyjä edamamepapuja
  • 1/2 kurkkua, ohueksi viipaloituna
  • 4 retiisiä, hienoksi viipaloituna
  • 5g tuoretta korianteria, hienoksi silputtuna
  • 1 punainen chili, hienoksi silputtuna
  • 1 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
  • 1 rkl maapähkinärouhetta
  • 4 limettiviipaletta

Reseptissä käytetty Quorn-fileet

Katso tuote