Quorn-Mozzarellatäytteiset munakoisorullat

Rate
3 out of 5 stars (40)
Arvioi tämä resepti

Kokeile reseptiämme, jossa munakoisoon ja mozzarellaan käärityt Quorn Fileet tarjoillaan tomaatti-balsamiviinietikkakastikkeessa paahdettujen pinjansiementen kera.

Annosmäärä 4

30 mins

Jonkin verran vaivaa

275 kcal
(Per Annos)

Gluteeniton

Reseptissä käytetty Quorn Fileet

Gluteeniton
Runsaasti proteiinia
Ei soijaa

Ainekset

  • 4 Quorn Fileetä sulatettuna
  • ½ tl paprikajauhetta
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 1 tlk tomaattimurskaa (400 g)
  • 2 munakoisoa
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 80 g mozzarellaa
  • ½ tl kuminaa jauhettuna

Valmistusohje

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen.
  2. Paahda pinjansiemeniä kuivalla paistinpannulla, kunnes ne ovat kauniin ruskeita. Varo polttamasta!
  3. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa 1 cm:n paksuisiksi viipaleiksi ja paahda niitä kuumalla grillipannulla pari minuuttia kummaltakin puolelta.
  4. Kuullota sipuli oliiviöljyssä, lisää kumina, paprikajauhe, tomaattimurska ja balsamiviinietikka. Anna kiehua pari minuuttia, lisää suola, mustapippuri ja paahdetut pinjansiemenet. Pidä kastike lämpimänä.
  5. Leikkaa mozzarella 8 viipaleeksi.
  6. Puolita jokainen filee poikkisuuntaan.
  7. Laita mozzarellaviipale jokaiselle fileen pohjapuolikkaalle. Nosta päälle toiset puolikkaat ja kääri kunkin ympärille munakoisoviipale.
  8. Kuumenna Quorn Fileitä uunissa n. 10 min. Kaada vuokaan lämmin tomaattikastike ja tarjoa esim. höyrytettyjen sokeriherneiden kera.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit