Quorn Fileitä ja parsaa sitruunakuorrutteella
Hemmottele makuhermojasi tällä yksinkertaisella ja terveellisemmällä Quorn-pizzalla. Ripottele pohjan päälle Quorn-rouhetta ja vegetarista juustoa herkullista ateriaa varten ja nauti ystävien kanssa!
Annosmäärä 2
10 mins
Helppo
178 kcal
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Fileet
GLUTEENITON
RUNSAASTI PROTEIINIA
EI SOIJAA
Ainekset
- 2 Quorn Fileetä
- 1 rkl jauhoa
- 1 tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
- ½ tl cayennepippuria
- 1 tl sitruunankuorta
- 1 rkl kasviöljyä
- 250 g parsaa kuorittuna ja tyvi katkaistuna
- 1 sitruuna siivuina
- 1 rkl vaahterasiirappia
- 1 rkl voita
- 1 rkl sitruuna-ajuruohoa
Valmistusohje
- Sekoita jauhot, cayenne, suola ja mustapippuri astiassa ja sitruunankuori muovipussissa. Lisää Quorn Fileet ja ravista kevyesti, kunnes ne ovat peittyneet.
- Lämmitä kasviöljy pannulla. Paista fileitä 3–4 minuuttia molemmilta puolilta, kunnes ne ovat ruskistuneet. Viipaloi fileet noin 4 osaan ja pidä ne halutessasi lämpiminä.
- Paista parsaa kevyesti, kunnes se on kypsynyt. Pidä lämpimänä ja mausta maun mukaan.
- Lisää pannulle sitruunanviipaleet ja pieni nokare voita. Paista niitä molemmilta puolilta, kunnes ne karamellisoituvat. Ota pois pannulta ja pidä halutessasi lämpiminä.
- Lisää pannulle vaahterasiirappi ja voi ja paista 1–2 minuuttia. Lisää ajuruoho. Kaada seos Quorn Fileiden ja parsan päälle.