Teksasin hotpot Quorn Kuutioista

Rate
3 out of 5 stars (85)
Arvioi tämä resepti

Kokeile Amerikan etelävaltioiden mausteisia aromeja. Tämä tuhti hotpot-resepti koostuu bataateista, riisistä, salsasta, kidneypavuista ja kasvisliemestä. Quorn Kuutoiden ja cayennepippurin kanssa kevyesti kypsennettynä annos on koko perheen suosikki.

Annosmäärä 4

50 mins

Helppo

435 kcal
(Per Annos)

Reseptissä käytetty Quorn Kuutiot

Runsaasti proteiinia
Gluteeniton
Vähan tyydyttynyttä rasvaa

Ainekset

  • 300 g Quorn Kuutiot
  • 180 g pitkäjyväistä riisiä kylmässä vedessä huuhdottuna
  • 200 g purkki salsaa
  • 150 g bataattia kuorittuna ja kuutioituna
  • 1 purkki kidneypapuja huuhdeltuna ja valutettuna
  • 400 ml kasvislientä
  • Ripaus cayennepippuria
  • Suolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • 1 rkl tuoretta korianteria silputtuna
  • 100 g juustoraastetta
  • 2 kevätsipulia siivuina

Valmistusohje

  1. Laita riisi, salsa, bataatit, pavut ja kasvisliemi suureen pannuun. Sekoita ja keitä keskilämmöllä.
  2. Anna kiehahtaa usein sekoittaen. Vähennä sitten lämpöä niin, että ruoka kuplii hieman. Hauduta 15 minuuttia välillä sekoittaen.
  3. Lisää Quorn Kuutiot ja cayennepippuri ja laita miedolle lämmölle vielä 15 minuutin ajaksi.
  4. Ota pannu pois levyltä. Mausta maun mukaan ja kokeile ruokaa haarukalla. Riisin ja bataattien tulisi tuntua pehmeältä. Sekoita silputtu korianteri. Ripottele päälle juustoa ja laita pannu vielä levylle, jotta juusto sulaa. Kun annos on valmis, ripottele kevätsipulin siivut päälle.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit