
Thai Curry Quorn Kuutioilla, kukkakaalilla, sokeriherneillä ja pinaatilla

Supermaukas Thai Curry Quorn Kuutioilla ja kasviksilla. Helppo valmistaa ja täynnä makua. Suosikkipäivällinen arkeen ja viikonloppuun.
Annosmäärä 4
25 min
Helppo

Reseptissä käytetty Quorn Kuutioita
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
VÄHÄN TYYDYTTYNYTTä RASVAA
Cook mode (Keep screen awake)
Ainekset
- 300 g Quorn Kuutioita
- 1 sipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- 2 tl pilkottua inkivääriä
- 150 g kukkakaalia
- 75 g sokeriherneitä
- 1-2 rkl rypsiöljyä
- 2-3 rkl punaista currya
- 2 prk á 400 ml kookosmaitoa
- 2 dl vettä
- ½ kasvisliemikuutio
- 1 rkl fariinisokeria
- 60 g babypinaattia
- 1 rkl limemehua
- ruukku thaibasilikaa
- suolaa, pippuria
- jasmiiniriisiä
Valmistusohje
- Kuori ja pilko sipuli, valkosipuli ja inkivääri. Leikkaa kukkakaali pieniin paloihin ja pilko sokeriherneet pituussuunnassa.
- Paista sipulia, valkosipulia ja inkivääriä öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää Quorn Kuutiot ja paista muutama minuutti kullanruskeiksi.
- Sekoita mukaan punainen curry, kookosmaito, vesi, liemikuutio ja fariinisokeri. Lisää kukkakaali, ja keitä ja anna hautua, kunnes kukkakaali on pehmentynyt. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa punaista currya.
- Sekoita mukaan sokeriherneet, pinaatti, limen mehu ja ½ ruukkua thaibasilikaa. Tarjoile jasmiiniriisin kanssa. Koristele annos lopulla thaibasilikalla.






