Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Friteeratut aasialaiset kesäkurpitsanuudelit ja Quorn-kuutiot

serves
Annosmäärä 4
cooking time
10 mins
serves
217 kcal * Per Annos
serves
4.0g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 250 g Quorn-kuutioita
  • 1 rkl ruokaöljyä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl riisiviiniä
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl inkiväärijuurta jauhettuna
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 2 kesäkurpitsaa leikattuna ohuiksi suikaleiksi vihannessorvilla tai leikkurilla
  • 1 porkkana kuorittuna ja leikattuna ohuiksi tikuiksi
  • 2 kevätsipulia siivuina
  • 125 g sokerihernettä leikattuna puoliksi pituussuunnassa
  • 2 pinaattikiinankaalia revittynä
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2 rkl yuzu-hedelmää (voit korvata tämän yhdistämällä 2 osaa mandariinimehua ja 1 osan greippimehua)

VALMISTUSOHJE

Yhdistä marinadin ainekset kulhoon. Sekoita Quorn-palat sekaan, peitä ja laita jääkaappiin 20 minuutin ajaksi.

Lämmitä kasviöljy ja paista marinoituja Quorn-paloja 4–5 minuuttia. Poista pannulta ja pidä lämpimänä.

Paista samassa pannussa kesäkurpitsa-nuudeleita ja muita kasviksia kookosöljyssä 4–5 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.

Asettele lautaselle ja laita marinoidut Quorn-palat päälle. Ripottele kastiketta päällimmäiseksi.

Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ