Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Quorn™-Filorullat Ja Minttujogurttia

serves
Annosmäärä 8
cooking time
40 mins
serves
307 kcal * Per Annos
serves
5,2 g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 1 ps Quorn™ Rouhetta (300 g)
  • 1 dl lehtipersiljaa silputtuna
  • rypsiöljyä paistamiseen ja voitelemiseen
  • 2 dl ruokajogurttia
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 2 rkl minttua silputtuna
  • 2 valkosipulinkynttä puristettuna
  • suolaa
  • 2 rkl jeeraa
  • 16 filotaikinalevyä
  • 2 munaa

VALMISTUSOHJE

  1. Kuullota sipuli ja valkosipuli rypsiöljyssä.
  2. Lisää jäinen Quorn™ Rouhe ja jeera, paista pari minuuttia.
  3. Sekoita joukkoon munat ja lehtipersilja, mausta suolalla.
  4. Laita sulatettuja filotaikinalevyjä aina kaksi päällekkäin. Jaa rouheseos levyille, taita reunat sisään ja kääri rullalle. Voitele rypsiöljyllä.
  5. Paista rullia 200-asteisessa uunissa, kunnes ne saavat kauniin värin.
  6. Sekoita ruokajogurtista ja mintusta kastike, mausta tarvittaessa suolalla.
Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ