Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Kotona tehty Quorn-kana-/kasviskeitto

serves
78 kcal * Per Annos
serves
0,4g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 300 g Quorn-vegekanakuutioita TAI Quorn-vegaanikuutioita
  • 9 dl kasvislientä
  • 3 laakerinlehteä
  • 2 porkkanaa kuorittuna ja paloiteltuna
  • 1 purjo pestynä ja paloiteltuna
  • 2 sellerinvartta pestynä ja paloiteltuna
  • 1 rkl kasviöljyä
  • 2 salottisipulia siivuina
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 100 g säilykemaissia valutettuna
  • ¼ tl chilihiutaleita
  • 1 rkl arrowjuurta veteen sekoitettuna

VALMISTUSOHJE

  1. Lisää kasvisliemi suureen kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Vähennä lämpöä ja lisää laakerinlehdet, porkkanat, purjo ja selleri. Anna hautua 15 minuutin ajan, kunnes kasvikset ovat pehmenneet.
  2. Kuumenna sillä aikaa öljy paistinpannussa ja paista Quorn-palasia 7 minuutin ajan, kunnes ne muuttuvat kullanvärisiksi. Lisää salottisipuli ja valkosipuli ja paista vielä 3 minuuttia, kunnes ne pehmenevät. Siirrä ainekset kattilaan. Lisää maissi, chilihiutaleet ja arrowjuuri. Sekoita hyvin ja anna hautua ja suurustua hieman.
  3. Poista laakerinlehdet ja mausta mielesi mukaan.

Tarjoile leipäpalan ja voin kanssa.

Sopii kotona pakastettavaksi.

Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ