Friteeratut aasialaiset kesäkurpitsanuudelit ja Quorn Kuutiot

Rate
3 out of 5 stars (73)
Arvioi tämä resepti

Tämä kiinalaishenkinen wokkiresepti sisältää kesäkurpitsanuudeleita. Resepti on täynnä kasviksia ja proteiinia, ja se on vähähiilihydraattinen ja gluteeniton. Terveellistä ja herkullista!

Annosmäärä 4

10 mins

Helppo

217 kcal
(Per Annos)

Gluteeniton

Reseptissä käytetty Quorn Kuutiot

Runsaasti proteiinia
Gluteeniton
Vähan tyydyttynyttä rasvaa

Ainekset

Marinadin ainekset
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 3 rkl riisiviiniä
  • 1 rkl vaahterasiirappia
  • 1 rkl inkiväärijuurta jauhettuna
Nuudelien ainekset
  • 1 rkl kookosöljyä
  • 2 kesäkurpitsaa leikattuna ohuiksi suikaleiksi vihannessorvilla tai leikkurilla
  • 1 porkkana kuorittuna ja leikattuna ohuiksi tikuiksi
  • 2 kevätsipulia siivuina
  • 125 g sokerihernettä leikattuna puoliksi pituussuunnassa
  • 2 pinaattikiinankaalia revittynä
Kastikkeen ainekset
  • 2 rkl vaahterasiirappia
  • 2 rkl yuzu-hedelmää (voit korvata tämän yhdistämällä 2 osaa mandariinimehua ja 1 osan greippimehua)

Valmistusohje

  1. Yhdistä marinadin ainekset kulhoon. Sekoita Quorn Kuutiot sekaan, peitä ja laita jääkaappiin 20 minuutin ajaksi.
  2. Lämmitä kasviöljy ja paista marinoituja Quorn Kuutiot 4–5 minuuttia. Poista pannulta ja pidä lämpimänä.
  3. Paista samassa pannussa kesäkurpitsa-nuudeleita ja muita kasviksia kookosöljyssä 4–5 minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.
  4. Asettele lautaselle ja laita marinoidut Quorn Kuutiot päälle. Ripottele kastiketta päällimmäiseksi.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit