Quorn mykoproteiini

SUPERPROTEIINIA SUPERMAULLA

Kaikkien Quorn®-tuotteiden ytimessä on Quorn mykoproteiini: superproteiini, joka tuottaa maukkaita lihattomia aterioita ja on hyväksi sinulle ja ympäristölle. Uskomme vankasti, että sen tulisi olla ensisijainen proteiininlähteesi.

Mitä Quorn mykoproteiini on?

Quorn mykoproteiini on korkealaatuinen proteiinin lähde, jossa on runsaasti kuitua, vähän tyydyttynyttä rasvaa eikä lainkaan kolesterolia. Quorn mykoproteiini valmistus ei ala karjatilalta, vaan maaperässä kasvavasta luonnollisesta ja ravinnepitoisesta sienestä, joka tunnetaan nimellä Fusarium venenatum.

Quorn mykoproteiini tuotetaan käymisellä – samalla ikivanhalla prosessilla, jolla tehdään myös esimerkiksi leipää, olutta ja jogurttia. Koska Quorn mykoproteiini tuotannossa syntyy 95 % vähemmän CO2-päästöjä kuin tyypillisen naudan jauhelihan tuotannossa[1], se on erinomainen esimerkki kestävämmästä, ravitsevammasta proteiinin lähteestä maailman kasvavalle väestölle.

Tiedonlähteet: 1. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2022)

Lisätietoja Quornin valmistuksesta

Katso video oppiaksesi lisää Quorn mykoproteiini ja Quornin valmistusprosessista, joka mahdollistaa maukkaat ja ympäristöystävälliset ateriat.

Katso tuotevalikoima

Quorn mykoproteiini ympäristöedut

Quorn mykoproteiini on ainutlaatuinen ja ravitseva proteiini, joka on hyväksi planeetallemme.

40x pienempi

Quorn mykoproteiini hiilijalanjälki on 40x pienempi kuin naudanlihalla ja x6 pienempi kuin kananlihalla†[1]

30x pienempi

Quorn mykoproteiini vesijalanjälki on 30x pienempi kuin naudanlihalla ja x6 pienempi kuin kananlihalla†[1]

2012

Carbon Trust on sertifioinut Quorn mykoproteiini hiilijalanjäljen vuodesta 2012 ja Quorn mykoproteiini on näin ollen ensimmäinen lihaton proteiinin lähde, jonka hiilijalanjälki on arvioitu puolueettomasti.†[1]

Kuinka Quorn mykoproteiini käytetään Quornissa?

Quorn mykoproteiini on uskomattoman monikäyttöistä ja sitä käytetään kaikissa Quorn-tuotteissa tuomaan mahtavaa makua ja suutuntumaa. Sivustoamme selaamalla löydät herkullisia tuotteet ja reseptit nautinnollisiin ruokailuhetkiin.

ASKEL KOHTI PAREMPAA!

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 12 kertaa pienempi kuin naudan jauhelihan†[2]

Tiedonlähteet: † Globaali keskiarvo,, 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2022)