Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Kasvislasagne

serves
Annosmäärä 6
cooking time
40 mins
serves
563 kcal * Per Annos
serves
2,7g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 500 g tuoretta Quorn-rouhetta
  • 2 rkl ekstra-neitsytoliiviöljyä
  • 100 g hienoksi pilkottua selleri-, porkkana- ja sipuliseosta
  • 500 g tomaattipyreetä
  • Suolaa ja mustapippuria
  • 1 pieni kourallinen basilikan lehtiä
  • 1 rosmariinin oksa
  • 1 litra soijamaitoa
  • 80 g voita
  • 60 g jauhoa
  • Hyppysellinen muskottipähkinää
  • Mustapippuria maun mukaan
  • 500 g lasagne-levyjä
  • 150 g parmesaania

VALMISTUSOHJE

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
  2. Tee selleristä, porkkanasta ja sipulista kastike paistamalla niitä, kunnes ne pehmenevät. Lisää tomaattipyre, basilika, rosmariini, suola ja pippuri. Anna kiehahtaa ja hauduta 20 minuuttia. Lisää Quorn-täyte ja sekoita välillä.
  3. Tee kastike sulattamalla voi pannulla ja sekoittamalla jauho sekaan. Keitä 2–3 minuuttia. Kaada soijamaito hitaasti sekaan ja sekoita jatkuvasti. Anna kiehahtaa ja hauduta 5–10 minuuttia. Lisää muskottipähkinä.
  4. Keitä pastaa suolavedessä 3–4 minuuttia. Valuta hyvin.
  5. Laita ruokalusikallinen kastiketta syvän uuniastian pohjalle. Peitä lasagne-kerroksella. Lisää lusikallinen kastiketta, sekoita kevyesti ja ripottele päälle parmesaania. Toista prosessi, kunnes saat haluamasi määrän kerroksia. Lisää lopuksi kastike ja hieman lihakastiketta. Ripottele päälle runsaasti parmesaania ja paista uunissa 30 minuutin ajan.
Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ