Quorn Rouhetta, pinaattia ja bataatticurrya
Kokeile nopeaa pinaatti-bataatticurryreseptiämme. Quorn Rouheesta, sipulista, babypinaatista, mangosta, inkivääristä ja bataateista tehty curry viimeistellään tuoreella korianterilla. Valmista 15 minuutissa!
Annosmäärä 4
15 mins
Helppo
315 kcal
(Per Annos)
Gluteeniton
9.1
g kuitu
(Per Annos)
Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhetta
- 2 rkl ruokaöljyä
- 1 rkl mietoa curryjauhetta
- 1/2 tl jauhettua inkivääriä
- 1 tl chilihiutaleita
- 1 keskikokoinen sipuli raastettuna
- 1 pala inkiväärin juurta,n. 4 cm x 2 cm raastettuna
- 1 pieni bataatti kuorittuna ja ohuina siivuina
- 150 ml tomaattipyreetä
- 300 ml kuumaa kasvislientä
- 100 g babypinaatin lehtiä pestynä ja käyttövalmiina
- 125 g mangoa palasina (voit käyttää kaupasta löytyviä valmiita paloja)
- 1 nippu tuoreen korianterin lehtiä hienoksi silputtuna
- 1 pieni nippu tuoretta minttua hienoksi silputtuna
Valmistusohje
- Lämmitä öljy suuressa paistinpannussa ja paista kuivamausteita 1–2 minuuttia. Lisää raastettu sipuli, inkivääri ja bataatti. Paista vielä 3 minuuttia.
- Lisää tomaattipyree ja kasvisliemi ja anna kiehahtaa. Peitä ja anna hautua 2 minuuttia. Lisää sitten Quorn Rouhe. Peitä ja anna hautua 6 minuuttia välillä sekoittaen. Lisää pinaatti ja mango ja anna hautua vielä 2 minuuttia.
- Mausta maun mukaan. Lisää tuore korianteri ja minttu.
Tarjoile pienten papadum-leipien kera.