Skip to main content

Spagetti bolognese -kupit Quorn-rouheesta

Easy meals for kids made with Quorn Mince on individual beds of spaghetti served in a muffin pan on top of a cooling rack

Tee perheen suosikkispagetista lapsille sopivia, suupalan kokoisia annoksia.

Annosmäärä 12

50 mins

Jonkin verran vaivaa

97 kcal
(Per Annos)

2.6g rasvaa

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe

RUNSAASTI PROTEIINIA

GLUTEENITON

EI SOIJAA

Ainekset

 • 175 g Quorn Rouhe
 • 1 rkl oliiviöljyä sekä hieman lisää voitelua varten
 • ½ sipuli hienoksi silputtuna
 • ½ selleri hienoksi silputtuna
 • ½ porkkana hienoksi silputtuna
 • ½ punainen paprika hienoksi silputtuna
 • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
 • 400 g tomaattimurskaa
 • 150 g spagettia
 • 5 rkl juustoraastetta

Valmistusohje

 1. Lämmitä uuni 180 asteeseen. Voitele 12-reikäinen muffinssipannu kevyesti öljyllä.
 2. Kaada öljy paistinpannuun ja laita matalalle lämmölle. Lisää sipuli, selleri, porkkana, paprika ja valkosipuli. Laita kansi pannun päälle ja paista 10 minuutin ajan välillä sekoittaen, kunnes kasvikset ovat pehmenneet. Lisää tomaattimurska, sekoita kastike hyvin ja anna hautua 5 minuuttia.
 3. Ota pannu pois levyltä ja sekoita se tasaiseksi sauvasekoittimella. Lisää Quorn-rouhe pannuun ja kypsennä vielä 10 minuuttia.
 4. Kiehauta sillä aikaa keitinvesi. Kypsennä spagetti ohjeen mukaisesti, mutta ota se pois kaksi minuuttia ennen ohjeen aikaa, jotta se on al dente. Valuta ja huuhtele kylmän veden alla.
 5. Lisää spagetti pannulle ja sekoita hyvin. Pyöritä spagetista ja kastikkeesta palloja haarukkaa ja lusikkaa käyttäen. Siirrä pallot muffinssipannulle. Täytä kaikki muffinssikolot. Lisää jokaisen spagettikupin päälle juustoraastetta.
 6. Laita muffinssipannu uuniin ja paista 10 minuuttia.
 7. Anna jäähtyä 5 minuuttia ennen tarjoilua.

RESEPTI-IDEOITA

Katso kaikki reseptit

2024 Quorn, kaikki oikeudet pidätetään. Quorn® ja Quorn™-logo ovat Marlow Foods Ltd:n tavaramerkkejä. Kaikki sisältö on Marlow Foods Ltd:n omistamaa, rekisteröimää ja/tai lisensoimaa. Copyright 2024 Marlow Foods.

‘Helping the planet one bite at a time' relates to products such as Quorn Mince, which are among the 60% of Quorn volume sold in the UK which footprints have been certified to 'Reducing CO2' by the Carbon Trust for the full lifecycle of the product. This not only means we know the carbon footprint of the product, but also that we have committed to reducing it over time. For further details of our carbon emissions by product view the full report tänne.