Ainekset

  • 300 g Quorn-rouhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 4 rkl BBQ-kastiketta (alla resepti, jos tarvitset)
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 4 rkl ketsuppia
  • 2 tl sinappia
  • 2 rkl säilykemaissia
  • 2 x 25 cm pizzapohjia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g Monterrey Jack -juustoa raastettuna
  • Kourallinen rucolaa koristeeksi
  • 8 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl siiderietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl Worcestershire-kastiketta
  • ½ tl jauhettua maustepippuria
  • ¼ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl cayenne-jauhetta
  • 1 tl savuaromitiivistettä
  • 150 ml ketsuppia

Tehty Rouhe

Katso tuote

Kestävää ravintoa

Tiesitkö tämän?

Quorn Spaghetti Bolognese sisältää 90% vähemmän tyydyttynyttä rasvaa kuin lihasta tehty versio

Voit säästää hiilipäästöissä 20000 vesikattilan keittämistä vastaavan määrän vaihtamalla jauhelihan Quorn-rouheeseen kerran viikossa vuoden ajan

Quorn-rouheen vesijalanjälki on 10x pienempi kuin naudanlihasta tehdyn jauhelihan

Lue lisää

Looking for some inspiration?

Kun käyt sivustollamme, käytämme selaimesi tunnistamiseen evästeitä. Ne ovat pieniä tiedonpalasia, joiden avulla säilytämme yhteytesi sivustoomme. Nämä evästeet eivät kerää tai säilytä henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa sinusta.