
Barbeque-Pizza

Tästä helposta reseptistä tykkää koko perhe!
Annosmäärä 4
25 min
Jonkin verran vaivaa
440 kcal
 (Per Annos)

Reseptissä käytetty Quorn Rouhe
RUNSAASTI PROTEIINIA
GLUTEENITON
EI SOIJAA
Cook mode (Keep screen awake)
Ainekset
- 300 g Quorn Rouhe
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli kuutioituna
- 4 rkl BBQ-kastiketta (alla resepti, jos tarvitset)
- 1 rkl Worcestershire-kastiketta
- 4 rkl ketsuppia
- 2 tl sinappia
- 2 rkl säilykemaissia
- 2 x 25 cm pizzapohjia
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 100 g Monterrey Jack -juustoa raastettuna
- Kourallinen rucolaa koristeeksi
- 8 rkl fariinisokeria
- 2 rkl siiderietikkaa
- 1 rkl hunajaa
- ½ tl Worcestershire-kastiketta
- ½ tl jauhettua maustepippuria
- ¼ tl valkosipulijauhetta
- ½ tl cayenne-jauhetta
- 1 tl savuaromitiivistettä
- 150 ml ketsuppia
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 180 asteeseen.
- Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä ja kuullota sipuleita 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon barbeque-kastike, Worcestershire-kastike, ketsuppi ja sinappi ja anna lämmetä kauttaaltaan. Lisää Quorn-rouhe ja paista vielä 2–3 minuuttia. Ota kastike pois levyltä.
- Laita pizzapohjat leivinpaperille, voitele ne tomaattipyreellä ja ripottele päälle neljännes juustoraasteesta. Levitä Quorn-barbeque-kastike päälle ja lopuksi loput juustoraasteesta.
- Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut. Poista pizzat uunista ja ripottele rucola päälle.
- Nauti tomaatti- ja basilikasalaatin kera. Saat mausteisemman vaihtoehdon, kun korvaat puolet barbeque-kastikkeesta Sriracha-kastikkeella. Käyttämättä jääneen barbeque-kastikkeen voi laittaa ilmatiiviiseen astiaan. Se säilyy jääkaapissa jopa kaksi viikkoa.







 United Kingdom
 United Kingdom Australia
 Australia Danmark
 Danmark Ireland
 Ireland New Zealand
 New Zealand Norge
 Norge Schweiz
 Schweiz Singapore
 Singapore Suisse
 Suisse Suomi
 Suomi Sverige
 Sverige United States
 United States