Kun vierailet sivustollamme, käytämme evästeitä eli pienikokoisia tiedostoja, joiden avulla voidaan ylläpitää yhteyttäsi verkkosivustoomme. Evästeitä ei käytetä tunnistettavien henkilötietojen keräämiseen tai tallentamiseen.

Reseptejä KAIKILLE

Barbeque-Pizza

serves
Annosmäärä 4 - 6
cooking time
25 mins
serves
440 kcal * Per Annos
serves
3.8g sat fat * Per Annos

AINEKSET

  • 300 g Quorn-rouhetta
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli kuutioituna
  • 4 rkl BBQ-kastiketta (alla resepti, jos tarvitset)
  • 1 rkl Worcestershire-kastiketta
  • 4 rkl ketsuppia
  • 2 tl sinappia
  • 2 rkl säilykemaissia
  • 2 x 25 cm pizzapohjia
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g Monterrey Jack -juustoa raastettuna
  • Kourallinen rucolaa koristeeksi
  • 8 rkl fariinisokeria
  • 2 rkl siiderietikkaa
  • 1 rkl hunajaa
  • ½ tl Worcestershire-kastiketta
  • ½ tl jauhettua maustepippuria
  • ¼ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl cayenne-jauhetta
  • 1 tl savuaromitiivistettä
  • 150 ml ketsuppia

VALMISTUSOHJE

Lämmitä uuni 180 asteeseen. 

Kuumenna öljy pannussa keskilämmöllä ja kuullota sipuleita 4–5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet. Sekoita joukkoon barbeque-kastike, Worcestershire-kastike, ketsuppi ja sinappi ja anna lämmetä kauttaaltaan. Lisää Quorn-rouhe ja paista vielä 2–3 minuuttia. Ota kastike pois levyltä.

Laita pizzapohjat leivinpaperille, voitele ne tomaattipyreellä ja ripottele päälle neljännes juustoraasteesta. Levitä Quorn-barbeque-kastike päälle ja lopuksi loput juustoraasteesta.

Paista uunissa 15–20 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut. Poista pizzat uunista ja ripottele rucola päälle. 

Nauti tomaatti- ja basilikasalaatin kera. Saat mausteisemman vaihtoehdon, kun korvaat puolet barbeque-kastikkeesta Sriracha-kastikkeella. Käyttämättä jääneen barbeque-kastikkeen voi laittaa ilmatiiviiseen astiaan. Se säilyy jääkaapissa jopa kaksi viikkoa.

Tulosta
LISÄÄ RESEPTEJÄ